Marvels Spider-Man 2'nin hangi sürümü alınmalı?

bedirhan11

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben marvels Spider-Man 2 almak istiyorum fakat PS Store'da iki tane sürüm var. Birisi standart diğeri ise dijital Deluxe Edition sürümü. Benim sorum şu tam olarak eğer ben Delux Edition alırsam hem oyuna erişim sağlayıp hem de Deluxe Edition'un ayricaliklarindan faydalanabilir miyim yoksa oyuna erişebilmek için standart editon mu almam lazım? Delux alırsam oyunu oynayabilir miyim yoksa önce standart sürümü alıp sonrasında da eğer istersem mi Deluxe Edition almalıyım? Oyunu oynamak için Deluxe alsam da yeterli olur mu? Çünkü PS Store'da Deluxe daha ucuz cevap veriniz.

Yani iki paketi alsan da oyunu oynuyorsun. Deluxe o kadar ahım şahım bir özelliği yok. Hangi paket ucuzsa onu al hocam.

Kanka bu sadece Spider-Man değil diğer her oyun için geçerli değil mi sadece Deluxe alsam bile oyuni oynayabilirm değil mi?

Normal paket alıp %100 save indirip yeni oyun+ açın, aynı şeylere sahip oluyorsunuz.

Arkadaşlar ben marvels Spider-Man 2 almak istiyorum fakat PS Store'da iki tane sürüm var. Birisi standart diğeri ise dijital Deluxe Edition sürümü. Benim sorum şu tam olarak eğer ben Delux Edition alırsam hem oyuna erişim sağlayıp hem de Deluxe Edition'un ayricaliklarindan faydalanabilir miyim yoksa oyuna erişebilmek için standart editon mu almam lazım? Delux alırsam oyunu oynayabilir miyim yoksa önce standart sürümü alıp sonrasında da eğer istersem mi Deluxe Edition almalıyım? Oyunu oynamak için Deluxe alsam da yeterli olur mu? Çünkü PS Store'da Deluxe daha ucuz cevap veriniz.

Deluxe al daha ucuz. Extra özellikler verir oyuna sahip olursun.

Dosya Ekleri

• IMG_0737.jpeg
    IMG_0737.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 31
Deluxe Edition içerikleri:
  • Marvel’s Spider-Man 2
  • Peter için beş adet benzersiz kostüm.
  • Miles için beş adet benzersiz kostüm.
  • İlave Fotoğraf Modu öğeleri.
  • 5 Yetenek Puanı.
  • Erken Kilit Açma Kostümleri ve Aygıtı

Technopat Haberler