Oyun Marvel's Spider-Man 312.30TL!

Oyun kodu siparişlerim bölümüne ne zaman düşecek, bir bilginiz var mı?
Edit: 5 dakika ila 60 dakika arasında kod gelecek deniyor. Eğer bir sıkıntı çıkarsa arkadaşların da bilgilenmesi için buraya yazacağım
Bana 21 dk içinde gelmiş key. Dedikleri gibi 1 saat bekleyin gelmez ise o zaman desteğe yazın.

Oyunun linki: Marvel's Spider-Man Remastered PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Kupon kodu: Aksspdrmn.

Siteden oyunu sepete ekleyip "aksspdrmn" kodunu kullanırsanız 312TL 30 kuruş oluyor. Hâlâ pahalı biliyorum fakat daha çıkalı 1 ay bile olmamış 500TL'lik bir oyunu 188TL daha ucuza alabilmek iyi bir şey bence.

Marvel's Spider-Man Remastered (PC) %2 indirimli fiyatı ve 12 taksit fırsatı ile satın al alamayan varsa buradan alabilirsiniz.

Almayı düşünen arkadaşlar için haber edeyim. Oyunu aldıktan sonra 1 saat içinde bana kod geldi, Steam kütüphanesinde de başarılı bir şekilde etkinleştirdim. Site güvenilirdir, kodunuz da 1 saat içinde gelir. Gelmezse desteğe yazmayı sakın unutmayın.

Almayı düşünen arkadaşlar için haber edeyim. Oyunu aldıktan sonra 1 saat içinde bana kod geldi, Steam kütüphanesinde de başarılı bir şekilde etkinleştirdim. Site güvenilirdir, kodunuz da 1 saat içinde gelir. Gelmezse desteğe yazmayı sakın unutmayın.
Spider-Man kodlarını böyle geciktirmeleri çok garip. Ben God of War aldığım zaman kod 2 dk içinde gelmişti fakat Spider-Man'de 40 dk sürmüştü gelmesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı