Marvels Spider-Man ekran kartı zorlanmıyor

mavıuszed

Hectopat
Arkadaşlar oyunu Ultra ayarlarda oynuyorum. FPS de yüksek ama ekran kartının %10'unu bile kullanmıyor oyun. Normalde %100 kullanıp, 80 derece olan kart bu oyunda %10 kullanıp, 60 derecede. Yani sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum. Oyun ultrada 80 FPS veriyor grafikler çok güzel fakat uzak çizim mesafesi bayağı kötü yani bulanık gözüküyor. Yani kısacası oyunda ekran kartı boşta gibi bu yüzden uzaktaki binalar vb. bulanık gözüküyor diye düşünüyorum. Bu normal mi? Değilse problem nedir?

Ayarları değiştirdikçe ekran kartı kullanımı da değişiyorsa Windows veya sürücü kaynaklı olduğunu düşünmeden önce menüye iyice bakmakta fayda var. Oyuna sahip olmadığım için grafik ayar menüsüne hakim değilim. Ekran ölçeklendirme gibi bir ayar varsa değer 100'ün altında olabilir mi?

Hocam oyun içi tüm ayarlar bu. Dediğiniz ayar var mı bulamadım ama varsa veya aç kapa dediğiniz ayar varsa söylerseniz sevinirim. En son attığım SS grafikler kısmının devamı.

Baktım hocam. RTX açmak droplamıyor oyunu ama akıcılığı biraz alıyor.

Ekran, yükseltme kısmındaki ''dinamik çözünürlük ölçeklendirme'' kısmında 144 yazıyor, onu yükseltmek ya da kapatmak gibi seçenekleri bir dener misin?

Ne güzel işte biz zorlanıyor diye üzülüyoruz adam zorlanmıyor diye üzülüyor kahpe dünya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…