Lusyz
Kilopat
Yani idare eder gibi daha yüksek FPS almak için overclock yapsam ne olur peki kötü bir sonuçla karşılaşır mıyım? (kartın yanması gibi)
Attığım rehber ile öyle bir şeye maruz kalmazsınız.
Yani idare eder gibi daha yüksek FPS almak için overclock yapsam ne olur peki kötü bir sonuçla karşılaşır mıyım? (kartın yanması gibi)
Yok aslında var resident evil gibi oyunlarda directx 12 seçebiliyorum ve gayette güzel oynatıyor village gibi oyunlarıAçacağını sanmıyorum ekran kartınızın DirectX 12 desteği yok. Denemeyin bence.
Yani uygulasam ne değişir?overclock ne gibi fark alırım arada 2-3 bilemedim 5 fps belki artacak?Attığım rehber ile öyle bir şeye maruz kalmazsınız.
Yok aslında var Resident Evil gibi oyunlarda DirectX 12 seçebiliyorum ve gayet de güzel oynatıyor village gibi oyunları.
Yani uygulasam ne değişir? Overclock ne gibi fark alırım arada 2-3 bilemedim 5 FPS belki artacak?
Yani idare eder gibi
Merhaba, sistemim R7 240 2 GB GDDR3.
16 GB RAM, işlemcim FX 4300, önceki işlemcim FX 6300'dü ve çoğu oyunu takılmadan oynayabiliyordum fakat yandığı için değiştirmek zorunda kaldım. Her neyse bu bilgisayarda marvels Spider-Man Remastered oynanır mı? Oynansa bile ne kadar kasar merak ediyorum yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.