Marvel's Spider-Man kontrolcü ile oynama

Menace_06

Decapat
Daha fazla  
Bende bir adet PS4 kontrolcüsü var(orijinal değil) Marvel's Spider-Man oyunun PS4 kolu desteklediğini biliyorum ancak oyuna Steam'den veya Epic'den sahip değilim Torrent'ten oynuyorum oyunu herhangi bir şekilde kontrolcü ile oynama şansım var mı? PS4 kolu olarak görecek bir yol olursa sevinirim Xbox olarak görecek bir yöntem varsa da yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çakma kol olmasına rağmen Windows o kolu Dualshock 4 olarak görüyorsa oyunda direkt Dualshock 4 olarak görecektir ve sıkıntı yaşamayacaksındır. Onun dışında DS4Windows veya X360CE ile kolu Xbox kolu olarak tanıtıp oyunu yine oynarsın.

Eğer çakma kol olmasına rağmen Windows o kolu DualShock 4 olarak görüyorsa oyunda direkt DualShock 4 olarak görecektir ve sıkıntı yaşamayacaksındır. Onun dışında DS4Windows veya X360CE ile kolu Xbox kolu olarak tanıtıp oyunu yine oynarsın.

Evet DS4 olarak görüyor ancak miles moralesde bir ara denemiştim ama olmamıştı tekrar deneyeceğim sağ ol.

Direk bağlandığınız gibi oynarsınız. DS4 Windows uygulamasını da kullanabilirsiniz.

Teşekkürler.

DS4 for Windows ile yapabilirsin.

Sağ ol.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı