Her yerde aradım bir tane buldum fakat o da kurunca siyah ekran hatası verdi. Steam sürümü ile uyumlu çalışan yama varsa atabilir misiniz?
Bunu indirdim fakat setup şifreli ve şifresini de yazmamışlar.Spider-Man Remastered | Türkçe Yama + Kurulum
Spider-Man Remastered, v1.1212 yeni el çeviri Türkçe Yaması çıktı! Bu sayede orijinal ana bölüm ve DLC'leriyle birlikte sunulan oyunu yamayla oynayabilirsiniz. Yama, PC sürümüne göre yapılmıştır. Bu yamayı indirerek artık oyunu hiç zorluk çekmeden türkçe ve kaliteli bir şekilde...www.technopat.net
Belki şu an calismaya devam ediyordur dene istersen.
Bu çalışıyor denedim.Spider-Man Remastered | Türkçe Yama + Kurulum
Spider-Man Remastered, v1.1212 yeni el çeviri Türkçe Yaması çıktı! Bu sayede orijinal ana bölüm ve DLC'leriyle birlikte sunulan oyunu yamayla oynayabilirsiniz. Yama, PC sürümüne göre yapılmıştır. Bu yamayı indirerek artık oyunu hiç zorluk çekmeden türkçe ve kaliteli bir şekilde...www.technopat.net
Belki şu an calismaya devam ediyordur dene istersen.
Vallahi hatırlamıyorum hocam.Yamayı nereden indirdiniz acaba? Aynı linki tekrar vermek istemiyorum da.
Bunu indirdim fakat setup şifreli ve şifresini de yazmamışlar.
RAR şifresinde sorun yok hocam. RAR'ın içinden setup çıkıyor o da şifreli.Spider-Man Remastered | Türkçe Yama + Kurulum
RAR şifresi: 12345
Onu da verdim.RAR şifresinde sorun yok hocam. RAR'ın içinden setup çıkıyor o da şifreli.
Tamamdır hocam deneyeceğim şimdi teşekkürler.Onu da verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.