Çok doğru hocamEkonominin oyuncuları getirdiği seviyeyi sorarsanız bu konuyu gösteririm.
Çok doğru hocamEkonominin oyuncuları getirdiği seviyeyi sorarsanız bu konuyu gösteririm.
PC koydum masaüstüne, ama içim rahat etmiyor sanki masa çökebilirmiş gibi. Ayrıca bu masaya hayatımda sadece 1 defa yumruk attım ondan çok hasar görmüş müdür? PC'yi yere koyamam çünkü odam zaten nemli bir de aşağıda kasa içi hava döngüsü kötü olur ayrıca yerde bazen karıncalar olabiliyor.
Masanın sağına yakın koyarsan bir şey olmaz.
Yok hocam o çekmeceli bölüm da havada masaya bağlı. Yere değmiyor yani. 2 çekmece var zatenÇökmez eğer için rahat etmezse sağdaki çekmecelerin olduğu bölümün üstüne koy en azından çökerse kasaya bir şey olmaz.
Benim masadan bile daha sağlam.PC koydum masaüstüne, ama içim rahat etmiyor sanki masa çökebilirmiş gibi. Ayrıca bu masaya hayatımda sadece 1 defa yumruk attım ondan çok hasar görmüş müdür? PC'yi yere koyamam çünkü odam zaten nemli bir de aşağıda kasa içi hava döngüsü kötü olur ayrıca yerde bazen karıncalar olabiliyor.
Yok hocam o çekmeceli bölüm da havada masaya bağlı. Yere değmiyor yani. 2 çekmece var zaten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.