Masa çöker mi?

Kasayı sallamaktan bir şey olmaz. Düşündüğünüz kadar narin parçalar değil bunlar. İsterseniz ters çevirip öyle kullanın yine bir şey olmaz.

İçiniz rahatlayacksa ben kendi kasamı bir yere taşımam gerektiği zaman toplu taşımada yer olmayınca üstüne oturuyorum hala tık yok.
Teşekkür ederim

Dostum masan sağlam bilgi görünüyor, eğer kasanın içerisinde 8 adet RTX 4090 yok ise ağırlık konusunda sorun olmaz. Yine de daha rahat etmesi adına çekmecelerin olduğu yerin üstüne koyabilirsin. Eğer masanın malzemesi iyi değilse bile (ki çok dandik bir şeye benzemiyor) masa çökmez ama oyun oynarken mouse hareketlerinde falan kasanın ağırlığının verdiği eğim seni rahatsız edebilir, ve bu durum söz konusuysa kasayı çekmecelerin olduğu yerin üstüne koyman bu sorunu ortadan kaldıracaktır.
Çekmecelerin olduğu yerin üstüne koydum teşekkür ederim herkese tavsiyeleri için

PC koydum masaüstüne, ama içim rahat etmiyor sanki masa çökebilirmiş gibi. Ayrıca bu masaya hayatımda sadece 1 defa yumruk attım ondan çok hasar görmüş müdür? PC'yi yere koyamam çünkü odam zaten nemli bir de aşağıda kasa içi hava döngüsü kötü olur ayrıca yerde bazen karıncalar olabiliyor.
Çökmez tabiki ama masanın cemeceli tarafi daha sağlamdır bilgininiz olsun.

Hocam masa neden çöksün? Kasa bu sonuçta yani, o kadar da ağır değil şimdi biraz ağırlığı da olsa. Eğer hasarlı bir masaysa o zaman düşünün bunu, yüz yumrukta atsan bir şey olmaz masaya. Anca masanın ayaklarına mağara adamı gibi taşla "oga buga" diyerek vuracaksın devamlı öyle hasarlanır.

Hocam kasa çok ağır değildir de ödenen meblağalar çok ağır olunca hepimiz biraz fazla paranoyaklaşmaya başladık.

Tahmin ediyorum o kasa düşer eder bir şey olursa o arkadaşın yeni alma imkanı yok bunlar onun tedirginliği.

Eğer masanın genel malzemesi sağlamsa ek çözüm olarak bir sallanma vs. varsa ayakları vidalanarak sağlamlanabilir.

Son düzenleme:
PC koydum masaüstüne, ama içim rahat etmiyor sanki masa çökebilirmiş gibi. Ayrıca bu masaya hayatımda sadece 1 defa yumruk attım ondan çok hasar görmüş müdür? PC'yi yere koyamam çünkü odam zaten nemli bir de aşağıda kasa içi hava döngüsü kötü olur ayrıca yerde bazen karıncalar olabiliyor.
Hacı o hangi kasa ya?

Çökmez heralde.

Ha bide yükseklik kaç cm?

Klavyenin aynısından bende var Logitech G332 öneririm tuşları FPS oyunu oynamaya ayarlamışlar bazıları yukarda bazıları aşağıda ayrıca o masa bilmiyorum filtrelimi ama sağlam duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı