Tamamdır hocam yazdım bakalım bekliyorum teşekkürler.Açıkçası emin olamadım. Ben hep 1M sipariş ettiğimden bunu hiç düşünmemiştim. Satıcıya sorun isterseniz.
Yazılım olayında bende otomatik algılıyordu. LED sayısı falan girmedim hiç.
Tamamdır hocam yazdım bakalım bekliyorum teşekkürler.Açıkçası emin olamadım. Ben hep 1M sipariş ettiğimden bunu hiç düşünmemiştim. Satıcıya sorun isterseniz.
Yazılım olayında bende otomatik algılıyordu. LED sayısı falan girmedim hiç.
Tamamdır hocam yazdım bakalım bekliyorum teşekkürler.
Yok hocam bende henüz almadım. Alınca yardımcı olurum.Bende aynı şekilde LED şeritleri araştırıyordum ve masama koymak istiyorum sizin dediğiniz ürünün 2M 60 seçeneğini almayı düşünüyorum. Siz aldıysanız eğer kargo vs. nasıldı ve kullanması kolay mı cevaplarsanız sevinirim. Bir de adaptörü alırken hangisini seçmemiz gerekiyor yardımci olur musunuz?
sp110e diye bir cihaz var onu almanız lazım.Bende aynı şekilde LED şeritleri araştırıyordum ve masama koymak istiyorum sizin dediğiniz ürünün 2M 60 seçeneğini almayı düşünüyorum. Siz aldıysanız eğer kargo vs. nasıldı ve kullanması kolay mı cevaplarsanız sevinirim. Bir de adaptörü alırken hangisini seçmemiz gerekiyor yardımci olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.