Masa Montajı Yapmak

• Konuyu başlatan Payday
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.350

Payday

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar, internetten hazır bir masa sipariş ettim. Montajı halledemedim bir türlü aranızda mobilyacı tanıdığı ya da mobilyadan anlayan varsa bir yardım edebilir mi?
Resimde kırmızı alan içindeki turuncu renkli beyaz şey (vida tutan şey) tam oturmuyor sanırım. Çünkü ayağı takmaya çalışınca orası yüzünden boşluk kalıyor. Ne yaptıysam daha içeri girmedi. Bunun bir yöntemi var mı? Ya da bunun için bir aparat?
20150305_181919.jpg

@er36po Hocam ben ilk başta dübeli masa deliğine sıkıştırıp ondan sonra vidayı üstüne şekildeki gibi taktım. O dübel daha fazla girse sorun kalmayacak aslında ama nasıl sıkışacağı hakkında bir fikrim yok. Bu arada dübelin içindeki vida da minifixe geçecek ama o kısmı çözdüm.

Başka dübel alıp yapayım o zaman hocam. Dübeli başta deliğe sabitleyip sonra vidayı sıkıştırıp en son da minifixi sıkıştırıyorum değil mi?

@er36po Hocam teşekkürler yardımınız için. O dübelleri iyice içeri sokmayı başardım ama masa uzun olduğu için pek sağlam gelmedi bana ve hafiften sallanma var. Masayı kullanmayacağım ama yardımınız için teşekkürler.

Her şeyi tamam sallanmayı göz ardı etsem bile odaya büyük oldu hocam. Ablamlara vereyim bu masayı daha küçük, yer kaplamayan bir şey bakayım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı