Masa önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Dell G3223D 32' monitörüm var.
TUF K7 tam büyüklükte klavye.
Kasa Lian Li Lancool 216.

Kasayı da masaya koyacağım. Bunlara göre fiyat performans ürünü bir masa tavsiye edebilir misin acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çok güzelmiş hocam. Standart olarak sığar sanırım kasadır monitördür klavyedir sanırım değil mi?
Şöyle bir şey almıştım 2 monitörü yan yana koyabiliyorum rahatça biri 24.5" diğeri 23.5". Mouse ve klavyeden sonra 15 cm kadar sağdan 15 cm kadar soldan boşluk kalıyor.

interGO Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası 4 Raflı Ahşap Ayaklı Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama Flapers arkadaşın attığı gibi tamamen altı bomboş olması iyi ayaklarımın çarpmaması için.

Bu çok güzelmiş hocam. Standart olarak sığar sanırım kasadır monitördür klavyedir sanırım değil mi?

Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama Flapers arkadaşın attığı gibi tamamen altı bomboş olması iyi ayaklarımın çarpmaması için.
Biraz dağınık ama kusura bakmayın. 2 tane 27 inç monitör var masanın üstünde. 1 tane 24 1 tane 27 şeklinde kasa masada kullanıyordum önceden ama 2 tane mousepad birde 2.yi 27inç yapınca sıkışıyordum o yüzden kaldırdım yani sığacağını düşünüyorum.
160cm yeriniz var ise daha iyi olur 120cm olan model ileride 2. monitör koymanıza engel olur ama sanırsam kasayı masadan indirmeden 2. monitörü koymanız yine zor.
1693150443144.png

Son düzenleme:
Biraz dağınık ama kusura bakmayın. 2 tane 27 inç monitör var masanın üstünde. 1 tane 24 1 tane 27 şeklinde kasa masada kullanıyordum önceden ama 2 tane mousepad birde 2.yi 27inç yapınca sıkışıyordum o yüzden kaldırdım yani sığacağını düşünüyorum.
160cm yeriniz var ise daha iyi olur 120cm olan model ileride 2. monitör koymanıza engel olur ama sanırsam kasayı masadan indirmeden 2. monitörü koymanız yine zor.
Eki Görüntüle 1919922
Hocam kasa orada sıkıntı çıkartmıyor mu?

Hocam kasa orada sıkıntı çıkartmıyor mu?
Yok hocam matkapla 4 vida destekli tutturdum rafı. Adana'da yaşıyorum depremde kasa yine yukarıdaydı bir cm bile kaymadı. Ağırlıktan şüphe ettim ama yaptıktan sonra masaya bir daha koymayı düşünmedim. Yer açısından çok rahat sök tak yaparken de rahat tek sıkıntısı açmak için bir tane tuş yapmam gerek ama yine de uzanabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı