Masa düzeni ve masa önerisi

Bütçe
5000

fasakasa

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir süre önce bir PC topladım ancak daha önce kasa kullanmadığım için işin içine kasa girince biraz dar oldu sanki ortam, bir de masanın sol altta rafı var ve yönü değişmiyor, böyle olunca masaya yanaşmak biraz zor oluyor. Daha önce de masa için bir konu açmıştım ama düzen için de öneri lazım gibi.

Bahsettiğim rafta PS5 duruyor şu an ancak masa geniş olursa yukarıda dikey tutmak istiyorum.
Düzeni kalabalıklaştıran bir de notebook var, ev ortamında başka yere de koymak istemiyorum açıkçası çok yayılmamak için.
Yani elimizde monitör, kasa, notebook, PS5, klavye mouse var. 160x60 suntalem masa için bir marangoz 500TL fiyat verdi.
Eklediğim fotoğraftaki mavi aydınlatmayı akıllı ampulden alıyorum.
Aydınlatma, masa ve masa yerleşimi hakkında öneri alabilirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-01 at 15.40.51.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-01 at 15.40.51.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 70
Masa arkası için neon LED ışıklar önerebilirim Temu'da satılıyor. Onun haricinde IKEA Lag/Kapten Adıls masa önerebilirim. Masa fazla uzun olacağı için anime kızı figürleri alabilirsiniz kulaklık standı ve sound bar.

Masa arkası için neon LED ışıklar önerebilirim Temu'da satılıyor. Onun haricinde IKEA Lag/Kapten Adıls masa önerebilirim. Masa fazla uzun olacağı için anime kızı figürleri alabilirsiniz kulaklık standı ve sound bar.
Bendeki masa da 60 sanırım. 160x80 alsam çok mu büyük olur acaba ? Arpelia diye bir satıcı var mesela yine piyasada yaklaşık 3bin tl 160x80 masaları.
Link: Arpelia Çalışma Masası 160x80x75 CmFiyatı, Yorumları - Trendyol

Bendeki masa da 60 sanırım. 160x80 alsam çok mu büyük olur acaba? Arpelia diye bir satıcı var mesela yine piyasada yaklaşık 3bin TL 160x80 masaları.

Eğer profesyonel bir setup yoksa 180×60 bile sizin için yetecektir. Önemli olan güzel bir sunum ilerleyen yıllarda belki çift monitör bile yaparsınız. Ama gördüğüm kadarıyla mousepad fazla dışarıda kalmış 80 iyi olabilir.

Eğer profesyonel bir setup yoksa 180×60 bile sizin için yetecektir. Önemli olan güzel bir sunum ilerleyen yıllarda belki çift monitör bile yaparsınız. Ama gördüğüm kadarıyla mousepad fazla dışarıda kalmış 80 iyi olabilir.
Açıkçası ikinci monitör hedefim yok. 180 için de alanım yok. Hatta şimdi tekrar ölçtüm 160 olursa tam kapı kenarına kadar geliyor. (Kapının duvar kasasına kadar)

Atmış olduğunuz masanın bende benzeri var sallanıyor bilginiz olsun eğer zeminde yamukluk varsa onun dışında güzel bir ışıklandırma ile harika bir alana kavuşabilirsiniz.

Atmış olduğunuz masanın bende benzeri var sallanıyor bilginiz olsun eğer zeminde yamukluk varsa onun dışında güzel bir ışıklandırma ile harika bir alana kavuşabilirsiniz.
Ucuz olmalarının sebebi bu sallantıları sanırım, genelde şikayet sallanma konusunda.
Aydınlatma ve kulaklık için bahsettiklerinizi linkleyebilir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı