Masada HDD yeri ve kızak olmadan ne yapılabilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar delireceğim, kasanın içini atayım siz bir fikir verin, kasada HDD yuvası yok. 800 lira SSD'ye verecek para kalmadı. Ve birde kasanın içini çekerken farkettim nasıl temizleyebilirim. Zarar vermeden? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-29-22-02-33-926_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2023-09-29-22-02-33-926_com.miui.gallery-edit.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar delireceğim, kasanın içini atayım siz bir fikir verin 800 lira SSD'ye verecek para kalmadı. Ve bir de kasanın içini çekerken fark ettim nasıl temizleyebilirim? Zarar vermeden? Teşekkürler.

Müsait bir yere koy eğer sabitlemek istersen altına üstüne kitap tarzı bir şey koy ama dikkat et oraya buraya değmesinler.

İlk dediğinizi anlamadım ama temizliği fön makinesi ve küçük boya fırçası yardınıyka yapabilirsin.
Hocam kasada harddisk yuvası yok, daha önce kullandım hemen bozuldu sabitlemeden.

Müsait bir yere koy eğer sabitlemek istersen altına üstüne kitap tarzı bir şey koy ama dikkat et oraya buraya değmesinler.
Hocam kasanın içine daha önce sabitlemeden koydum HDD'yi, 1 ay geçmeden bas sector verdi.

Hocalarım yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar delireceğim, kasanın içini atayım siz bir fikir verin, kasada HDD yuvası yok. 800 lira SSD'ye verecek para kalmadı. Ve birde kasanın içini çekerken farkettim nasıl temizleyebilirim. Zarar vermeden? Teşekkürler.

Ksanın diğer taraf kapağını da aç. PSU.2nun yanında olması lazım.

Hocam kasada hard disk yuvası yok, daha önce kullandım hemen bozuldu sabitlemeden.

Hocam kasanın içine daha önce sabitlemeden koydum HDD'yi, 1 ay geçmeden bas sector verdi.

Hocalarım yardım eder misiniz?

Hocam ben laptop HDD'sine uygun değil diye anakartın altında uygun bir yere çift taraflı bant ile yapıştırmıştım güzelce çalışmıştı.

Hocam bende attığım fotoğraftaki boş yere koydum ama illaki masa oynayınca falan sıkıntı oluyor.

Hocam çift taraflı bant ile sabitlerseniz oynamaz zaten. Eğer sabit olmasına rağmen sıkıntı çıkarıyorsa kızak olsa bile o hard disk sorun yaratır.

Ayrıca PSU'nun olduğu bölmeye bakın orada oluyor genelde yoksa dediğimi deneyin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı