Muhammed Emin345
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar ben bir tane coin sitesine girdim. Telegram da bu siteyle alakalı bazı coinler verip işte bunlar değerleniyor falan dediler bende Telegram'a uydum coin hesabına girdim minimum yatırım 500 TL'ydi 500 TL yatırdım. Coinde artı param 73 000 TL oldu. Ben bu parayı çekmek istediğimde talep oluşturmam gerektiğinden bahsetti oluşturdum işte T.C. Mi falan yazdım (15 yaşındayım) sonra talep oluşturuldu dendi bana ve bunun içinde 230 dolar ödemem gerektiğinden bahsedildi. Parayı benim atmam lazımmış bakiyeden düşme yokmuş adama atamam dedim sonra akşam beni aradılar eğer işte parayı atmazsan sana adli dava açarız dediler. Çünkü bu işte para talep ettiğim site yurt dışında bir şirketmiş. Bende korktum ve Telegram'da öneren bir isim vardı o adama sordum dedim işte siz bize dememiştiniz para çekerken para ödeyeceğimizden adamda dedi işte parayı göndermelisiniz. Göndermezseniz masak kanunu çiğnemiş olursunuz dediler. Ne yapmam gerekiyor?
Benden birisinin IBAN'ına para atmamı söylüyorlar. Ben 500 TL yatırırken de o adama attım.
Benden birisinin IBAN'ına para atmamı söylüyorlar. Ben 500 TL yatırırken de o adama attım.