Telegram'dan birisi dava edilebilir mi?

turkishramboo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf A15 FA507NU- LP158 R5- 7535HS 16GB 512 GB SSD 6 GB RTX 4050
Telegram'dan aşırı derecede ağır küfürler yedim, dava etmek istesem dava edebilir miyim SS alıp vs? Yoksa Telegram'da gizlilik hakkı vs mi var?

Sana ettiği küfrün kayıtlarını mahkemeye sunma şansın var. Ama dava seni uğraştırır.

Gerek yok hocam, önüne bakmanı tavsiye ederim. Dava vb. gibi şeylerle uğraşılmaz...

Vakit ve nakit kaybı, engelle bitsin.

Sana ettiği küfrün kayıtlarını mahkemeye sunma şansın var. Ama dava seni uğraştırır.

Küfür kayıtları var şahısın fotosu da var fakat ismi vs anonim kullanıcı adı, şimdi baktım edilen küfürler de silinmiş engellemis bir de beni mahkemeye versem hızlı sonuç ta alamam değil mi uğraştırır mı çok?

Küfür kayıtları var şahısın fotosu da var fakat ismi vs anonim kullanıcı adı, şimdi baktım edilen küfürler de silinmiş engellemis bir de beni mahkemeye versem hızlı sonuç ta alamam değil mi uğraştırır mı çok?

Evet uğraştırır 2-3 yıl bekleyebilirsin ama bu tazminat kazanabileceğin anlamına gelir. (tabii küfrün bir nedeni yoksa)

Evet uğraştırır 2-3 yıl bekleyebilirsin ama bu tazminat kazanabileceğin anlamına gelir. (tabii küfrün bir nedeni yoksa)

Hocam aslında küfür karşılıklı oldu ilk o hakaret etti sonra ben vs derken ben mesajlarımı sildim, onun attıklarını SS aldım onun almadığından eminim, şimdi ben dava etmeye kalksam bendr sıkıntıya girer miyim 😂 ss almadığından eminim

Hocam aslında küfür karşılıklı oldu ilk o hakaret etti sonra ben vs derken ben mesajlarımı sildim, onun attıklarını SS aldım onun almadığından eminim, şimdi ben dava etmeye kalksam bendr sıkıntıya girer miyim 😂 SS almadığından eminim.

O zaman denemeni tavsiye etmem çünkü karşılık var O'da bunu sana karşı kullanabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı