Her dakika başı da konuşmayalım. Ara sıra iyi oluyor böyle konular.Asgari ücreti ya da hala gelmeyen aşıları konuşuyor olmamız gerekirdi.
1- Onları konuşmak istiyorsanız konu açabilirsiniz veya onlarla alakalı bir konuya gidebilirsiniz.Asgari ücreti ya da hala gelmeyen aşıları konuşuyor olmamız gerekirdi.
Her dakika konuşalım demiyorum. Asgari ücret açıklanalı saatler oluyor, aşıların ne zaman geleceği tartışması da daha yeni konu. 2 gündür aralıksız "maşallah" tartışılıyor.Her dakika başı da konuşmayalım. Ara sıra iyi oluyor böyle konular.
Bu kadar rahatsız olmanızı anlamadım.1- Onları konuşmak istiyorsanız konu açabilirsiniz veya onlarla alakalı bir konuya gidebilirsiniz.
2- Sizce de asgari ücreti çok fazla konuşmadık mı? Ne kadar konuşursanız konuşun bir şey değişmiyor.
Ben ilk defa gördüm bu olayı. Tabii bu konuda sana katılıyorum. Bazı küçük şeyleri çok fazla abartıyoruz.2 gündür aralıksız "maşallah" tartışılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.