- Makaleler
- 7
Hiçbir şey anlamadım. 5 saattir düşünüyorum, ama yok olmuyor.Kişi kendinden bilir işi diyorum.
Hiçbir şey anlamadım. 5 saattir düşünüyorum, ama yok olmuyor.Kişi kendinden bilir işi diyorum.
Sen ne düşünüyorsun peki?@350070 Gidip tek bir yerde bile yorum yazmadım. Sadece merakımdan yorumları okudum ve beğendiğim bir yorum oldu, denk geldi buraya da bıraktım. İnsanlar fazlasıyla sıkmaya başladı artık, kural olmasa diyeceklerim varda neyse.
Fesat bir anlamda demiyor onu, tabi siz direkt İlber hocamızı kötülemek için fırsat bulmuşsunuz yanlış ibare ediyorsunuz.
Ancak İlber Ortaylı bu ülke için cidden çok şey yaptı, kalkıp da "Bak ulan kimleri ünlü yaptık." demenin saçma olduğunu düşünüyorum.
@The Batman Senin gibi tipler yüzüne konu dışında veya diğer forumlarda insanlara bir şeyler anlatmayı bıraktım. Sadece zaman kaybısınız.
Aynen.@The Batman Senin gibi tipler yüzüne konu dışında veya diğer forumlarda insanlara bir şeyler anlatmayı bıraktım. Sadece zaman kaybısınız.
@350070 Büyütülecek bir şey değil. Ülkenin asıl sorunları böyle gündeme gelse de insanlar bunlara kafa yorsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.