Masanın klavye koyma yerine donanımlar sığmıyor

Alpha345

Kilopat
Başlıkta yazdığım gibi masamın klavyelik kısmına klavye sığıyor ancak yanına mouse sığmıyor. Masayı daha yeni aldığım için yeni masa alma fikri dışında yaratıcı fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum. Bu arada masanın eni yaklaşık 90 cm falan yani üst kısmına sığıyor ama masanın sağında kasa için ayrılan yerin üstünü çekmece yaptıkları için klavyelik biraz kısa. Yani klavyeliğe takılıp çıkarılan bir ek yada herhangi daha somut fikirleriniz bekliyorum.

Daha küçük klavye al. Bitti.
Bütçe ne?
Klavyeyi almadım ve bir indirimde corsair k55 almayı planlıyorum. Şidmi almadan nasıl sığmıyor diyorsun derseniz tam ölçüsünü alıp masamı ölçtüm ve sığmadığından emin oldum. Bütçe max k55 fiyatı civarında. Ama bu klavye gibi iyi bir f/p klavye bulabileceğimi sanmıyorum ve kaç aydır klavye araştırıyordum. Ancak bu fiyat çerçevesinde önerilerinize açığım.
Yine de aklınıza gelen başka bir yöntem var mı?

Klavyeyi almadım ve bir indirimde corsair k55 almayı planlıyorum. Şidmi almadan nasıl sığmıyor diyorsun derseniz tam ölçüsünü alıp masamı ölçtüm ve sığmadığından emin oldum. Bütçe max k55 fiyatı civarında. Ama bu klavye gibi iyi bir f/p klavye bulabileceğimi sanmıyorum ve kaç aydır klavye araştırıyordum. Ancak bu fiyat çerçevesinde önerilerinize açığım.
Yine de aklınıza gelen başka bir yöntem var mı?
Tabii ki de daha iyi f/p var. Güzel araştırmamışsın.
Bu Blue switch.

Trust 21808 GXT 890 Cada RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu red switch ama sığar mı bilmiyorum.

Tabii ki de daha iyi f/p var. Güzel araştırmamışsın.
Bu Blue switch.

Trust 21808 GXT 890 Cada RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu red switch ama sığar mı bilmiyorum.
Yalnız belli başlı markalar dışındaki markaları bu forumda kimse önermiyor ve nasıl diyince de bir güzel gömüyorlar. O yüzden ben zaten k55 düşünüyordum. Daha iyi markalardan öneremez misiniz?

Yalnız belli başlı markalar dışındaki markaları bu forumda kimse önermiyor ve nasıl diyince de bir güzel gömüyorlar. O yüzden ben zaten k55 düşünüyordum. Daha iyi markalardan öneremez misiniz?
Redragon K55'den daha iyi kalite olarak. Hem de mekanik. İnsanlar ne konuştuğu hakkında çok bilgileri yok. Popülerler diye öneriyorlar o kadar. K55 o kadar iyi değil bir de membrane. Corsair yazılımı rezalet benim düşüncemde zaten. Onun yerine G213 alsan daha iyidir. Kalite olarak farkları yoktur ama yazılımı daha iyi. GXT 890 da aynı şekilde. Kalitelidir ve red switch.

Redragon K55'den daha iyi kalite olarak. Hem de mekanik. İnsanlar ne konuştuğu hakkında çok bilgileri yok. Popülerler diye öneriyorlar o kadar. K55 o kadar iyi değil bir de membrane. Corsair yazılımı rezalet benim düşüncemde zaten.
Peki swtich i nedir ben red switch düşünüyorum çünkü klavyenin pek ses çıkarmasını istemiyorum. Bü yüzden membran olması da benim için bi sorun teşkil etmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı