Masanın sallanması nasıl engellenebilir?

XClone

Megapat
Daha fazla  
Bende resimdekiyle aynı ayaklara sahip bir masa var. Ayaklarına hafif dizim çarpsın direkt üstündeki laptopun ekranı ileri geri sallanıyor. Dediğim sallanmanın kağıt koymakla alakası yok çünkü masa yatay olarak sallanma yapıyor. Laptopun menteşeleri ileride sıkıntı çıkarır diye korkuyorum. Bu masanın sallanmasını nasıl çözebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

images.jpeg

O masaların sallanması kesilmez ama zamanla hafif eğiliyor o zaman daha iyi oluyor.
Bir de altında bir halı falan olursa daha iyi olur.

Masanın üstü ile bacaklarını bağlayan vidalar gevşemiş olabilir. Bir bakın eğer gevşemiş gibi olan varsa tornavidayla düzeltin.

O masaların sallanması kesilmez ama zamanla hafif eğiliyor o zaman daha iyi oluyor.
Bir de altında bir halı falan olursa daha iyi olur.
Hocam halı kullanmayi pek sevmiyorum sandalyeyle rahatsız ediyor . Dediğiniz gibi sallanması kesilmez yüksek ihtimal . Tavsiyeniz için sağolun.
Masanın üstü ile bacaklarını bağlayan vidalar gevşemiş olabilir. Bir bakın eğer gevşemiş gibi olan varsa tornavidayla düzeltin.
Hocan siz deyince baktım , birkaç vidayı sıktım ama pek fayda etmedi . Bu alttaki demirlerin bağlantı yerinde sıkıntı var gibi. Yinede de öneriniz için sağolun.
Yapamazsın. Normal mass olarak tasarlanmadı bu masalar. Portatif olması amaçlı yapıldı. Yüzey tarafına dokunduğun an katlanır.
Doğrudur hocam , iki tarafını duvara dayadım daha iyi oldu gibi ama sallanıyor yine . Teşekkür ederim.

Hocam halı kullanmayi pek sevmiyorum sandalyeyle rahatsız ediyor . Dediğiniz gibi sallanması kesilmez yüksek ihtimal . Tavsiyeniz için sağolun.

Hocan siz deyince baktım , birkaç vidayı sıktım ama pek fayda etmedi . Bu alttaki demirlerin bağlantı yerinde sıkıntı var gibi. Yinede de öneriniz için sağolun.

Doğrudur hocam , iki tarafını duvara dayadım daha iyi oldu gibi ama sallanıyor yine . Teşekkür ederim.
Hocam masa ayaklarına uygun ayaklıklar bulabilirseniz daha iyi olur veya 3d yazıcı ile bastırtabilirsiniz. Diğer bir fikir de menteşe tarşı eşya sabitlemek için kullanılan parçalar ile duvara vidalayabilirsiniz. Ama tabi masa katlandığı için çokta dayanıklı olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı