Masaüstü arka planınız

Mükemmelsiniz hocam, ellerinize sağlık!
😍😍

Hocam yalnız sanki fotoğrafın orijinalini gibi, sizi tebrik ediyorum.
Çok teşekkür ederim bu arada! 🙇
Çokk teşekkür ederim güzel sözlerin için, beğenmenize sevindim..
Hayırlı geceler, iyi forumlar..
 
İsteyen olursa seve seve paylaşırım. Çok severim kendilerini.
 

Dosya Ekleri

  • black.png
    black.png
    79,7 KB · Görüntüleme: 127

Bilgisayar.

İletişime geçtim, Discord ve TeamViewer üzerinden yaklaşık olarak yarım saat - kırık beş dakikalık bi' çalışma yaptım ama çalışma ortasında sürekli olarak şüpheyle yaklaşarak ve durmadan çok anlayacakmış gibi Görev Yöneticisi performans panelinden beni takip etmeye çalışması aşırı rahatsız etti, rahatsız olduğumu söylediğimde ise insana güvenmenin zor olduğunu söyledi. Anlıyorum ama senin güvenmediğin birisi neden senin için sana zaman ayırarak kendi zamanından ödün vererek çalışıyor bunu düşünmeliydi, işin özü yine de tamamlandı, sadece içinde bulunduğum durumdan rahatsız oldum ve anlatmak istedim.

Bilgiseyarıma büyük ihtimalle virüs girdi fanlar eskisinden hızlı çalışıyor şüphelenmekte haklıymışım.
 
Bilgisayar.



Bilgiseyarıma büyük ihtimalle virüs girdi fanlar eskisinden hızlı çalışıyor şüphelenmekte haklıymışım.
Saçmalıyorsun, masaüstüne eklediğimiz rocketdock bellek harcıyor, live wallpaper eklettin bellek harcıyor üstüne üstlük şeffaf görev çubuğu yaptık bellek harcıyor, fan dönmesi ile gerçekten virüsün ne alakası var.

İşin komik yani, eskiden Kaspersky ve Malware Studio'da virüs yazılımları üzerine çalıştım, virüs atmış olsaydım haberin bile olmazdı, işin bir diğer garip yanı da neden sana böyle bir şey yapma gereği duyayım gerçekten hayret ediyorum düşüncelerine.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı