SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 15 Mayıs 2021 #1 Masaüstü bilgisayarımda v 4.0 Bluetooth adaptörü olmasına rağmen bilgisayar DS4'ü görmüyor. Kolun replika olmasıyla ilgisi olabilir mi? USB ile bağlayabiliyorum bu arada.
Masaüstü bilgisayarımda v 4.0 Bluetooth adaptörü olmasına rağmen bilgisayar DS4'ü görmüyor. Kolun replika olmasıyla ilgisi olabilir mi? USB ile bağlayabiliyorum bu arada.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.588 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 15 Mayıs 2021 #2 Başka bir şeyi bağlamayı dener misin? Telefon vb. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakileri uyguladın mı? Yoksa başka program mı kullanıyorsun. Artı 0 Eksi
Başka bir şeyi bağlamayı dener misin? Telefon vb. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakileri uyguladın mı? Yoksa başka program mı kullanıyorsun.
KS KS SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 15 Mayıs 2021 #3 Kulaklık bağlanıyor. Artı 0 Eksi
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #4 Çakma DualShock 4 olduğundan dolayı Xinput desteği de yoktur büyük ihtimalle yani yardımcı program kullanmadan yapamazsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Çakma DualShock 4 olduğundan dolayı Xinput desteği de yoktur büyük ihtimalle yani yardımcı program kullanmadan yapamazsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 15 Mayıs 2021 #5 KaysRekt dedi: Çakma DualShock 4 olduğundan dolayı Xinput desteği de yoktur büyük ihtimalle yani yardımcı program kullanmadan yapamazsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... DS4 Windows kullanıyorum. Artı 0 Eksi
KaysRekt dedi: Çakma DualShock 4 olduğundan dolayı Xinput desteği de yoktur büyük ihtimalle yani yardımcı program kullanmadan yapamazsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... DS4 Windows kullanıyorum.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #6 SeanStrickland dedi: DS4 Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer kolunuzda Xinput desteği yoksa Windows kolu anında tanıyamaz yardımcı programlar kullanmanız gerekmekte. Artı 0 Eksi
SeanStrickland dedi: DS4 Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer kolunuzda Xinput desteği yoksa Windows kolu anında tanıyamaz yardımcı programlar kullanmanız gerekmekte.
KS KS SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 15 Mayıs 2021 #7 KaysRekt dedi: Eğer kolunuzda Xinput desteği yoksa Windows kolu anında tanıyamaz yardımcı programlar kullanmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum DS4 Windows başka uygulama kullanmam mı gerekiyor? Artı 0 Eksi
KaysRekt dedi: Eğer kolunuzda Xinput desteği yoksa Windows kolu anında tanıyamaz yardımcı programlar kullanmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum DS4 Windows başka uygulama kullanmam mı gerekiyor?
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #8 SeanStrickland dedi: Kullanıyorum DS4 Windows başka uygulama kullanmam mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kablosuz olarak bağlanıp oyun oynayabilmeniz için yardımcı programlara ihtiyacınız var. Artı 0 Eksi
SeanStrickland dedi: Kullanıyorum DS4 Windows başka uygulama kullanmam mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kablosuz olarak bağlanıp oyun oynayabilmeniz için yardımcı programlara ihtiyacınız var.
KS KS SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 15 Mayıs 2021 #9 KaysRekt dedi: Kablosuz olarak bağlanıp oyun oynayabilmeniz için yardımcı programlara ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Anladım dediğinizi fakat herhangi yardımcı program bulamadım. Artı 0 Eksi
KaysRekt dedi: Kablosuz olarak bağlanıp oyun oynayabilmeniz için yardımcı programlara ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Anladım dediğinizi fakat herhangi yardımcı program bulamadım.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #10 SeanStrickland dedi: Anladım dediğinizi fakat herhangi yardımcı program bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
SeanStrickland dedi: Anladım dediğinizi fakat herhangi yardımcı program bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et