Masaüstü bilgisayar çalışıyor ama ekran vermiyor

MRHaliladam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir tane hazır PC aldım Sinerji'den bugün geldi monitöre bağladım ama no sinyal diyor ama monitör çok eski monitörden mi kaynaklı? Bir de başka kötü PC'ye bağlayınca ekran veriyor monitör kasaya uyumlu değil mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bir tane hazır PC aldım Sinerji'den bugün geldi monitöre bağladım ama no sinyal diyor ama monitör çok eski monitörden mi kaynaklı? Bir de başka kötü PC'ye bağlayınca ekran veriyor monitör kasaya uyumlu değil mi? Şimdiden teşekkürler.

Uyumlu kablo bağlantısı olduğu sürece çalışır bende de 10 senelik monitör var bir tane her PC de çalışıyor. Taktığın girişi seçmemiş olabilirsin örneğin HDMI 1 girişine takmışındır HDMI 2 girişi seçilidir monitörde.

Muhtemelen monitör vga bağlantılı ve ekran kartinda vga girişi yok sen de anakartın vga portuna bağladın, görüntü almak için hdmi to vga ya da dvi to vga dönüştürücü alıp ekran kartından monitöre öyle bağlantı yapabilirsin ya da hdmi, dvi destekli bir monitör alabilirsin
sağol tamda öyle yaptım ekran kartına uyumludeğil bugüngeldiği için denedim çalışıyomudiye

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı