11. sınıf basit kaynak önerisi

3mirx

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu yıl 11. sınıftayım. Konuyu çalıştıktan sonra kavrayabileceğim, içinde konu anlatımı veya örnek soru bulunmayan, basit düzeyde kaynaklar arıyorum. Özellikle sayısal dersler için ihtiyacım var. Basit kaynak istemem doğru mu olur, yoksa orta veya zor kaynaklara mı yönelmeliyim?

orta veya zora yönelmene gerek yok. Şuan için önemli olan senin konuyu soru üzerinde gereken formüllerle beraber işleme dökebilmen önemli. Basit soru da olsa sizin için kalem oynatma becerinizin gelişmesi gerekiyor.

Kaynak önerim maalesef ki yok ama söylemek istedim.

Fizik kimya için palme alabilirsin. En başta kolay sorular ve açık uçlu sorular var sonra seni zorlamaya başlıyor.
Geçen sene bu bahsettiğin kaynakları almıştım farklı bir tür değilse içinde örenek soru ve konu anlatımı vardı. örnek soru ve konu anlatımı bana kalırsa gereksiz sayfa ve kitabın fiyatını artırıyor yinede teşekkürler.

orta veya zora yönelmene gerek yok. Şuan için önemli olan senin konuyu soru üzerinde gereken formüllerle beraber işleme dökebilmen önemli. Basit soru da olsa sizin için kalem oynatma becerinizin gelişmesi gerekiyor.

Kaynak önerim maalesef ki yok ama söylemek istedim.
bende aynı şeyi düşünüyorum o yüzden basit kaynaklara yöneliyorum.

Geçen sene bu bahsettiğin kaynakları almıştım farklı bir tür değilse içinde örenek soru ve konu anlatımı vardı. Örnek soru ve konu anlatımı bana kalırsa gereksiz sayfa ve kitabın fiyatını artırıyor yine de teşekkürler.

Bende aynı şeyi düşünüyorum o yüzden basit kaynaklara yöneliyorum.

Benim bahsettiğim palme fen liseleri için olanı. Onda konu anlatımı yok sadece yeni tip açık uçlu sorular ve test var.

Arkadaşlar, bu yıl 11. sınıftayım. Konuyu çalıştıktan sonra kavrayabileceğim, içinde konu anlatımı veya örnek soru bulunmayan, basit düzeyde kaynaklar arıyorum. Özellikle sayısal dersler için ihtiyacım var. Basit kaynak istemem doğru mu olur, yoksa orta veya zor kaynaklara mı yönelmeliyim?
Yayındenizi kolay. Ama kolay kaynak kitap genelde gerekmiyor çünkü zaten konuyu çalışırken örnek soruları görüncü çok kolay kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı