Masaüstü bilgisayar durduk yere kapandı

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi GTA 5 oynarken tam oyunun ortasında bilgisayar kendini kapattı geri açıldı yaklaşık 2-3 haftadır (GTA'yı bugün yükleyip oynadım sadece GTA'lık bir problem yok) bir de bazen internet gidip geliyor 5-10 saniye. Modem sağlam Ethernet kablosu sağlam bilgisayarın her şeyi sağlam (iç durumunu bilmiyorum anakart RAM işlemci vs). Ne olur yardım edin artık başıma dert olmaya başladı.

MSI Afterburner yükleyin oyun içindeyken sıcaklıklara bakın. 85'in üstündeyse sıkıntı vardır. Sorun çıkmazsa OCCT adlı uygulamayı yükleyin ve Power testi yapın.

MSI Afterburner bende çalışmıyor nedense izleyemiyorum sıcaklıkları.

Sistem özelliklerini buraya ekliyorum: Intel H81 anakart 8 GB RAM GT730 ekran kartı Intel i7 4770 256 GB SSD.

MSI Afterburner bende çalışmıyor nedense izleyemiyorum sıcaklıkları.

Sistem özelliklerini buraya ekliyorum: Intel H81 anakart 8 GB RAM GT730 ekran kartı Intel i7 4770 256 GB SSD.

DDU ile driverını kaldırıp yeniden güncel driver yükleyip dener misin büyük ihtimalle ekran kartın veya işlemcin ısınıyor sistem kapanıyor.

DDU ile driverını kaldırıp yeniden güncel driver yükleyip dener misin büyük ihtimalle ekran kartın veya işlemcin ısınıyor sistem kapanıyor.

Hocam yapayımda 2 sorum olacak 1 sorun çıkmaz değil mi 2.si ise ısınmasıyla driverin alakasını çözemedim (bilgisayardan pek anlamıyorum kusura bakmayın)

Hocam yapayımda 2 sorum olacak 1 sorun çıkmaz değil mi 2.si ise ısınmasıyla driverin alakasını çözemedim (bilgisayardan pek anlamıyorum kusura bakmayın)

Isınmayla driverın alakası yok zaten sana demek istediğim driverı kaldırıp yeniden yükle MSI Afterburner çalışır sonra oradan oyun sıcaklıklarına falan bakarsın ısınıyorsa kasayı temizleyip termal macun değişeceksin.

Isınmayla driverın alakası yok zaten sana demek istediğim driverı kaldırıp yeniden yükle MSI Afterburner çalışır sonra oradan oyun sıcaklıklarına falan bakarsın ısınıyorsa kasayı temizleyip termal macun değişeceksin.

Tamamdır hocam hallediyorum 10 dakikaya falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı