Masaüstü bilgisayar durduk yere kapandı

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi GTA 5 oynarken tam oyunun ortasında bilgisayar kendini kapattı geri açıldı yaklaşık 2-3 haftadır (GTA'yı bugün yükleyip oynadım sadece GTA'lık bir problem yok) bir de bazen internet gidip geliyor 5-10 saniye. Modem sağlam Ethernet kablosu sağlam bilgisayarın her şeyi sağlam (iç durumunu bilmiyorum anakart RAM işlemci vs). Ne olur yardım edin artık başıma dert olmaya başladı.

Arkadaşlar GTA 5 Ultra ayarlarda 70 derecenin üstüne çıkmıyor GPU CPU ise 60-65 derece gibi seyrediyor.

GTA 5 Ultra ayarlar GPU 70 derecenin üstüne çıkmıyor CPU ise hemen hemen aynı sayılır.

Bence sıcaklık kaynaklı bir sorun değil bu. Dediğim gibi ya PSU kaynaklı ya da anakart kaynaklı. RAM kaynaklı olsa genelde mavi ekran verir. Disk kaynaklı olsa kasma donma yapar.

Bence sıcaklık kaynaklı bir sorun değil bu. Dediğim gibi ya PSU kaynaklı ya da anakart kaynaklı. RAM kaynaklı olsa genelde mavi ekran verir. Disk kaynaklı olsa kasma donma yapar.

Anakart Intel'in H81 modeli berbat bir anakart biliyorum hazır sistem olarak almıştım PSU bozulduğu için bilgisayarcıya değiştirtmiştik ama bence anakart sorunlu değil aynı anakartlı iş yeri bilgisayarımız var kapanma sorunu yaşamıyor (iş yerinin bilgisayarı daha da eski )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı