Uzun zamandır Speedfan kullanmıyorum o yüzden menünün tam adını unuttum ama ana menüdeki config'e basıyorsun, ayar menüsü geliyor, ayar menüsünden bir şekilde fan kontrolünü yazılıma vermen lazım (nasıl yapıldığını unuttum çünkü uzun süre kullanmıyorum ama videosu var.)
Uzun zamandır Speedfan kullanmıyorum o yüzden menünün tam adını unuttum ama ana menüdeki config'e basıyorsun, ayar menüsü geliyor, ayar menüsünden bir şekilde fan kontrolünü yazılıma vermen lazım (nasıl yapıldığını unuttum çünkü uzun süre kullanmıyorum ama videosu var.)
Peki fanların fan kontrolcü desteği var mı varsa anakarta bağlımı bunlarda önemli 3 pinli ise fanlar hız ayarı yapılmıyor sadece hızını görebiliyorsun ama 4 pin olunca hız ayarı yapılabiliyor.
Aynı şekilde 3 pinli değil 4 pinli fan girişe takılmalı yoksa yine aynı durum geçerli.