Masaüstü bilgisayar fan kontrolü için uygulama önerisi

Nasıl yapacağım?
Uzun zamandır Speedfan kullanmıyorum o yüzden menünün tam adını unuttum ama ana menüdeki config'e basıyorsun, ayar menüsü geliyor, ayar menüsünden bir şekilde fan kontrolünü yazılıma vermen lazım (nasıl yapıldığını unuttum çünkü uzun süre kullanmıyorum ama videosu var.)

Uzun zamandır Speedfan kullanmıyorum o yüzden menünün tam adını unuttum ama ana menüdeki config'e basıyorsun, ayar menüsü geliyor, ayar menüsünden bir şekilde fan kontrolünü yazılıma vermen lazım (nasıl yapıldığını unuttum çünkü uzun süre kullanmıyorum ama videosu var.)

Videoyu paylaşabilir misiniz?

Hatırladım galiba, config'e bastığın zaman "advanced" menüsündeydi orada istediğin cihazı seçip yazılım kontrolüne ayarlıyordun diye hatırlıyorum.
Videoyu paylaşabilir misiniz?
Bulursam paylaşırım.

Hatırladım galiba, config'e bastığın zaman "advanced" menüsündeydi orada istediğin cihazı seçip yazılım kontrolüne ayarlıyordun diye hatırlıyorum.

Bulursam paylaşırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu galiba.

Sistem fanlarımı görmüyor.

Anakart MSI.

Peki fanların fan kontrolcü desteği var mı varsa anakarta bağlımı bunlarda önemli 3 pinli ise fanlar hız ayarı yapılmıyor sadece hızını görebiliyorsun ama 4 pin olunca hız ayarı yapılabiliyor.

Aynı şekilde 3 pinli değil 4 pinli fan girişe takılmalı yoksa yine aynı durum geçerli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı