Masaüstü bilgisayar fanları nasıl temizlenir?

Egzoz fanı için ne yapmam lazım?

Saç kurutma makinesi en basit kasa temizleme yöntemidir orayada tutabilirsin hava zaten kabası gidicektir geri kalanını fırça varsa onunla temizlersin yoksa eline nemli bez alıp kanatları silebilirsin dikkat et bir anda kırılabilir yapraklar.

Egzoz fanını çıkardım, temizledim. Öbürlerinin üzerinden süpürge ve fön makinesi ile geçtim (işlemci ve ekran kartı hariç). Birazdan açacağım, umarım çalışır :D çalıştı.

Egzoz fanını çıkardım, temizledim. Öbürlerinin üzerinden süpürge ve fön makinesi ile geçtim (işlemci ve ekran kartı hariç). Birazdan açacağım, umarım çalışır :D çalıştı.

İşlemci fanı için basınçlı küçük hava spreyi alırsan işinede yarar ince iş isteyen yerler için.

Kompresör kullanarak temizliyebilirsin. Ama hava üflerken fanların dönmemesi gerekiyor dikkat et.
Fanı yerinden söküp arka yüzünde bir kağıt olur orayı açarsan oraya gres yağı dökersen daha iyi olur.
Keşke yorumu önceden görseydim bügün kompresör kullanarak temizledim ve fanlar döndü zararı nedir

Keşke yorumu önceden görseydim bügün kompresör kullanarak temizledim ve fanlar döndü zararı nedir
İlla bir sorun olacak diye bir durum yok. Fanlar dönerken elektrik üretiyor. Prizi sök, kasanın başlatma tuşuna 10-15 saniye boyunca basılı tut ve birkaç kez art arda basarak statik elektriği boşalt.

İlla bir sorun olacak diye bir durum yok. Fanlar dönerken elektrik üretiyor. Prizi sök, kasanın başlatma tuşuna 10-15 saniye boyunca basılı tut ve birkaç kez art arda basarak statik elektriği boşalt.
Hocam zaten kasayi direkt sokup dukkana goturdum orda hallettim fise takili degildi kasa

kral bide sana zahmet benim konuya bi baksan ilk attigim bi bilgin varsa yardimci olur musun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı