Masaüstü bilgisayar geç açılıyor

Daha fazla  
Güç tuşuna bastığımda tüm fanlar vs. çalışıyor, hata bildirim sesi olan bip sesi de çıkmıyor. Monitörün ışığı yanıp sönüyor. Siz söylemeden yaptıklarımı söyleyeyim; restart tuşuna bastım, tüm fişlerin doğruca yerleştiğinden emin oldum, onboard ekran kartını denedim, yine de sonuç alamadım. Yaklaşık bir haftadır böyle. 20 dakika falan açılmıyor, sonrasında kendiliğinden açılıyor.

Hayır hiçbir şekilde hata mesajı veya ses almıyorum yeni aldığım SSD'yi kullanıyorum zaten 2 ay oldu alalı 1 haftadır böyle bir sorun yaşıyorum.

Temiz format atmayı dener misiniz? Yok format atamam diyorsanız BIOS ayarlarından başlatma seçeneklerinde SSD'nin ilk sırada olduğundan emin olun.

Temiz format atmayı dener misiniz? Yok format atamam diyorsanız BIOS ayarlarından başlatma seçeneklerinde SSD'nin ilk sırada olduğundan emin olun.

İlk sırada şu anda temiz format atacağım akşam USB elime ulaştığında eski bir HDD de bağlı PC'ye ama hiçbir dosya yok içerisinde sorun ondan kaynaklı olabilir mi?

İlk sırada şu anda temiz format atacağım akşam USB elime ulaştığında eski bir HDD de bağlı PC'ye ama hiçbir dosya yok içerisinde sorun ondan kaynaklı olabilir mi?

BIOS'tan sıralamayı kontrol edin hocam.

Kontrol ettim tekrardan ayarladım sıralamayı diğer harddiski sıralamada olmayacak şekilde kapattım açmayı denedim direkt açıldı sorun devam ederse temiz format deneyeceğim teşekkür ederim ilginiz için.

Çözüldü olarak işaretlemeniz sonradan bakacaklar için daha yararlı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı