Masaüstü bilgisayar hiçbir ses aygıtına ses vermiyor

hüseyin havadar

Hectopat
Merhaba. Ben Corsair HS35 kullanıyorum. İyi bir ürün değil ancak bir arzası yok. Yaklaşık ekran kartı olmadığı için 6 aydır kullanım dışı olan bilgisayarıma yeni bir ekran kartı temin ettim. R7 240 2 GB, ikinci el. Alakalı gibi gelmiyor ama tek değişiklik bu diye söylemek istedim. Kulaklığı önceden bir Razer kulaklık adaptörü ile bağlıyor ve normal şekilde kullanıyordum. Şu an aynı adaptör ile bağlıyorum ancak kulaklıktan ses gelmiyor. Aldığım tek ses bir sağ bir sol taraftan fırt gibi bir ses. Ek olarak bir hoparlör var, aynı şekilde o da normal çalışırken şu an ses vermiyor. Sadece monitör hoparlöründen ses geliyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba. Ben Corsair HS35 kullanıyorum. İyi bir ürün değil ancak bir arzası yok. Yaklaşık ekran kartı olmadığı için 6 aydır kullanım dışı olan bilgisayarıma yeni bir ekran kartı temin ettim. R7 240 2 GB, ikinci el. Alakalı gibi gelmiyor ama tek değişiklik bu diye söylemek istedim. Kulaklığı önceden bir Razer kulaklık adaptörü ile bağlıyor ve normal şekilde kullanıyordum. Şu an aynı adaptör ile bağlıyorum ancak kulaklıktan ses gelmiyor. Aldığım tek ses bir sağ bir sol taraftan fırt gibi bir ses. Ek olarak bir hoparlör var, aynı şekilde o da normal çalışırken şu an ses vermiyor. Sadece monitör hoparlöründen ses geliyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Büyük ihtimal ile kulaklığının kalblosunda bir kırık olduğunu düşünüyorum. Sana tavsiyem kulaklık takılı iken kulaklarında, kablonun baştan sona bağzı yerlerini bükerek denemen gerekli büktüğünde seste değişmeler olur ise kablonda kırılma olmuş olabilir bu dediğimi denemende fayda göreceksiniz

Büyük ihtimal ile kulaklığının kalblosunda bir kırık olduğunu düşünüyorum. Sana tavsiyem kulaklık takılı iken kulaklarında, kablonun baştan sona bazı yerlerini bükerek denemen gerekli büktüğünde seste değişmeler olur ise kablonda kırılma olmuş olabilir dene bence.

Deniyorum bir değişiklik olmuyor. Belirtmemişim ancak mobilde çalışıyor. Sanıyorum ki kırık olsa aynı sorunu mobilde de yaşardım. Doğru muyum?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı