Hocam jack girişini monitöre değil kasaya bağlıyorsunuz.
PS5 monitöre bağlı ama monitörde hoparlör yok o yüzden hoparlör bakıyordum monitörde de 3.5mm kablo girişi var ses öyle gelmez mi?
Hocam jack girişini monitöre değil kasaya bağlıyorsunuz.
PS5 monitöre bağlı ama monitörde hoparlör yok o yüzden hoparlör bakıyordum monitörde de 3.5mm kablo girişi var ses öyle gelmez mi?
Hocam ses gelmez. Ancak USB'yi istediğiniz yere takabilirsiniz o zaman ses gelir örneğin bir şarj aleti adaptörüne takıp prize takarsanız çalışır. USB güç kaynağı durumunda, ben kasadan güç almasını tercih ediyorum siz de jack girişini monitöre takarsınız USB'yi de prize takarsanız ses alabilirsiniz.
siparişi verdim üzmez umarımHocam bizzat kendi kullandığım hoparlörleri size de tavsiye ederim hem öyle çok uçuk bir fiyat değil çok makul günde 8-9 saat bilgisayar kullanıyorum gayet kaliteli sesi çok çıkıyor ancak 90'dan sonra hafif bir cızırtı oluyor çok severek kullandığım bir ürün hem garantisi de var ve 1 USB girişi bir de jack girişi yeterli
![]()
Torima Işıklı Bilgisayar Hoparlörü 1+1 Ses Sistemi 3.5mm Jack Girişli Multimedia Usb Speaker D-04 - Fiyatı, Yorumları
Torima Işıklı Bilgisayar Hoparlörü 1+1 Ses Sistemi 3.5mm Jack Girişli Multimedia Usb Speaker D-04 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
GöreceğizRahat olun hocam![]()
Aynı ürünü hâlen kullanıyorum, sorunsuzca çalışmaya devam ediyor. Tam bir F/P ürünü.siparişi verdim üzmez umarım
sesi tam nasılAynı ürünü hâlen kullanıyorum, sorunsuzca çalışmaya devam ediyor. Tam bir F/P ürünü.
ses az geliyor nasi yükselticemAynı ürünü hâlen kullanıyorum, sorunsuzca çalışmaya devam ediyor. Tam bir F/P ürünü.
Sesi tam nasıl.
Ses az geliyor nasıl yükselteceğim?
Jack kısmını kontrol edin hocam tam oturmamış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.