24 mbps hızıCat5 kablo Türkiye standardına uygundur. Yüksek hızları da kaldırabiliyor zaten. Ama daha önemlisi telefon hattından modeme gelen kablonun ne olduğu. Oradaki Cat5 ise eve Cat6 almanın pek bir farkı olmayacaktır zira aşırı yüksek mbps tarifesinde değilsen. Taahhüt verdiğin hız nedir?
Hangi kabloyu kullanırsanız kullanın 24mbps alacaksınız ping değerleriniz sağlayıcınız ve altyapınıza göre değişiklikler gösterecektir.24 mbps hızı
Yani Ben cat5e de alsam cat 6 da alsam aynı pingi alıcam o zaman.Hangi kabloyu kullanırsanız kullanın 24mbps alacaksınız ping değerleriniz sağlayıcınız ve altyapınıza göre değişiklikler gösterecektir.
Evet aynı sonuçları alacaksınYani Ben cat5e de alsam cat 6 da alsam aynı pingi alıcam o zaman.
Tamam. TeşekkürlerEvet aynı sonuçları alacaksın
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Çok işime yaradı.Cat5 kullanabilirsiniz, tercihen Cat5E de kullanabilirsiniz. Cat6 işin göz doyuruculuğuna girer
Cat5 ile 100Mgbt, Cat5E ile 1Gbt, Cat6 ile daha yüksek hız desteği alırsınız. Ama sizin paketinizin 24Mgbt olduğunu göz önüne alırsak ve ben ileride 100Mgbt üzerinde internet paketine de geçmem diyorsanız Cat5 pek tabii işinizi görür. Eğer geçerim belli olmaz derseniz Cat5E ile 1Gbt hıza kadar destek sağlarsınız. Cat6 almanın Türkiye'de pek mantığı yok. O hızda bir paket alacak olan zaten altyapı genelde desteklemediği için özel hat çektiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.