Masaüstü Bilgisayar İçin Kablosuz Gamepad Önerisi

fifagamer

Hectopat
Merhabalar masaüstü bilgisayarımda bluetooth yok, bluetooth adaptör kullanmak istemiyorum daha önce kullanıp verim alamamıştım. Logitech f710 PC'de kullanan var mı ? Kutusundan çıktığı gibi ekstra bi şeye ihtiyaç duymadan bluetooth olmayan PC'de çalışır mı ?

Şu ürünü alıp hor kullanmadığın sürece fazlasıyla işini görecektir.

Hocam Bluetooth yok bilgisayarımda direk bu ürünü takınca çalışır mı ekstra aparat olmadan.
@Arseyus
Birde Daha kaliteli bir öneriniz var mı hocam almışken uzun süre dayansın.

Hocam Bluetooth yok bilgisayarımda direk bu ürünü takınca çalışır mı ekstra aparat olmadan.
@Arseyus
Birde Daha kaliteli bir öneriniz var mı hocam almışken uzun süre dayansın.
Bluetooth gerek yok direkt klavyelerde olduğu gibi usb'ini takıyorsun oynamaya başlıyorsun. Titreşim gibi özellikler ve extra ayarlar için ufak bir driveri var tanıtıyorsun o kadar. Dayanıklık konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem ama nedense f710 kullanan birisi olarak sana önerdiğim konsol çok daha rahat ben genelde sana önerdiğim konsol ile oyun oynarım. Ancak sağlamlık benim için önemli diyorsan f710 biçilmiş kaftan.

2 aydır logitech f710 kullanıyorum gayet kullanışlı ele oturuyor. Ve eli hiç terletmiyor. Tavsiye ederim
Bluetooth yok hocam bilgisayarımda emin olmak için sizede sorayım aldığımız gibi takacağız çalışacak yani ekstra bi şeye ihtiyaç yok. Birde pil çıkıyor mu kutudan ve kaç gün gidiyor piller günde 2 saat oynuyorum. Fifa oyunu ile uyumlu değil mi ?

Bluetooth yok hocam bilgisayarımda emin olmak için sizede sorayım aldığımız gibi takacağız çalışacak yani ekstra bi şeye ihtiyaç yok. Birde pil çıkıyor mu kutudan ve kaç gün gidiyor piller günde 2 saat oynuyorum. Fifa oyunu ile uyumlu değil mi ?

Kablosuz mouselardan çıkan alıcılardan çıkıyor içinden zaten o yüzden bluetootha gerek yok. İçinden pil çıkıyor ben de haftada 15-20 saat oynuyorum bazen daha fazla pilleri bitmedi. Ben titreşimi kapattığım için daha uzun gitmiş olabilir. Tavsiyem titreşimi kapatmanız pil açısından daha fazla verim almak için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı