Masaüstü Bilgisayar için SSD Önerisi

Voolkan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler arkadaşlar, size bir sorum olacaktı. Aklımda SSD almak var 120 GB ya da 240 GB olacak. James Donkey markası çok övülüyor ama problemli olduğu da söyleniyor. Şu an n11'de james Donkey 138 TL, Kingston da 129 TL. İkisi de 120 GB ama James Donkey okuma yazma daha yüksek. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey için kısa bir süre sıkıntısız kullanırsın diye düşünüyorum daha sonrasında sorun yaşayan çok oluyor, Kingston ise bilinir bir marka sorun yaşayan çok fazla olmuyor.

Tabi her James Donkey ürününde sorun %100 sorun çıkar da diyemeyiz ama forum olarak kimse önermiyor.

Sabah başlıklarda vardı, okuma hızı 510 iken yazma hızı 150 olarak düşüş göstermiş, yani Kingston 410 ise en azından o seviyelerde uzun süre kalır diye düşünüyorum.

Piyasada kendini kanıtlamamış markaları ben tercih etmiyorum. Garantide önemli bir faktör. Misal vermek gerekirse Logitech farem garanti süresi içerisinde bozuldu ve Logitech işi uzatmadan sıfır fare yolladı. Belirtmek istediğim diğer konuda 120 GB den vazgeçip 256 veya 512 GB SSD almanız. Biraz daha para bitiktirip bunlara yönelin. Sadece işletim sistemi kurmak için SSD almak biraz saçma geliyor bana.

Piyasada kendini kanıtlamamış markaları ben tercih etmiyorum. Garantide önemli bir faktör. Misal vermek gerekirse Logitech farem garanti süresi içerisinde bozuldu ve Logitech işi uzatmadan sıfır fare yolladı. Belirtmek istediğim diğer konuda 120 GB den vazgeçip 256 veya 512 GB SSD almanız. Biraz daha para bitiktirip bunlara yönelin. Sadece işletim sistemi kurmak için SSD almak biraz saçma geliyor bana.
samsung evo 250gb aldım yeterli olur herhalde
samsung daha mantıklı geldi 50 tllik fark vardı sadece samsung aldım bakalım nasıl olucak

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı