Masaüstü bilgisayar için UPS önerisi

bugra1020

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, iyi Sosyaller. Günlük kullanım için aldığım masaüstü bilgisayarıma UPS almak istiyorum. Bilgisayarı en az 2 saat idare etmesi önceliğim. UPS'lerden hiç anlamadığım için sizlerden fikir almak istedim, 500W bir güç kaynağım var ve oyun oynamıyorum oyuncu cihazı değil bilgisayarım. Makelsan, Tunçmatik ve İnform markalarının iyi olduğunu biliyorum sadece ve en az 1KvA almam gerektiğini biliyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Inform Guardian 2000VA var. Yazılımda 2 saat şarj gösteriyor ama hiç aküden çalıştırıp denemedim ne kadar süre dayanıyor diye. Bazen oyun sırasında kesinti olunca oyun bitesiye kadar 10 dakika falan sürüyor ve o sırada sorunsuz kullanıp kapatıyorum 850W sistem ve monitörle. Makelsan, Inform ve APC bunlar kaliteli deniliyor genelde.

Bende Inform Guardian 2000VA var. Yazılımda 2 saat şarj gösteriyor ama hiç aküden çalıştırıp denemedim ne kadar süre dayanıyor diye. Bazen oyun sırasında kesinti olunca oyun bitesiye kadar 10 dakika falan sürüyor ve o sırada sorunsuz kullanıp kapatıyorum 850W sistem ve monitörle. Makelsan, Inform ve APC bunlar kaliteli deniliyor genelde.
Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim, bunu araştırıp sipariş vereceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı