Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 7 Ekim 2020 #1 MSI Afterburner gibi bilgisayar programları arıyorum?
Atytmr Centipat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #2 MSI Afterburner gibi derken overclock programı mı arıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 7 Ekim 2020 #3 Atytmr dedi: MSI Afterburner gibi derken overclock programı mı arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mesela fan GPU'nun fan hızını ayarlayabilecek başka bir program. (Bunun gibi yardım) Artı 0 Eksi
Atytmr dedi: MSI Afterburner gibi derken overclock programı mı arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mesela fan GPU'nun fan hızını ayarlayabilecek başka bir program. (Bunun gibi yardım)
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 7 Ekim 2020 #4 Monarch Leviathan dedi: Mesela fan GPU'nun fan hızını ayarlayabilecek başka bir program. (Bunun gibi yardım) Genişletmek için tıkla... EVGA Precision X1 Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Mesela fan GPU'nun fan hızını ayarlayabilecek başka bir program. (Bunun gibi yardım) Genişletmek için tıkla... EVGA Precision X1