Masaüstü bilgisayar internete nasıl bağlanmalı?

Benim topladığım PC'de Wi-Fi yok. Ethernet kablosu falan çekmem lazım. Evimizde VDSL internet var. Modeme de yakınım. Bana ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi yongası özel anakartlarda oluyor. Wi-Fi yerine kablo ile bağlantı daha sağlıklı olacaktır. Mesafe de kısa ise, kablo ile bağlanın.

Eğer 2 adet sağlam dokunmatik telefonun varsa tabii birinin internet paketi olması lazım. Hotspotu açarsın diğerinden wifiden bağlanırsın. Birde usb kablosu lazım. Bağlandığın telefonda hotspot bölümünde usb kablosu diye özellik var. Önce usb kabloyla wifiye bağlı olan telefonu pc ye bağla. Orda o dediğim usb kablosu özelliğini aç olacaktır.

Kablo ile bağlanmak istemiyorsan flash benzeri bir şey var. Onu satın alıp taktığınız zaman kablosuz bağlantı yapabilirsiniz. Kusura bakmayın ismini bilmiyorum o aletin. Pahalı bir şey falan da değil sanırım. İnternet kafelerde bile bulunabilir muhtemelen.

Sen olayı baya farklı anlamışsın Arkadaş evde internet yok demiyor. Masaüstü pc nin anakartında dahili wifi alıcısı yok diyor. Bağlanmak için usb den wifi alıcısıyla mı bağlanıyım yoksa ethernetle direkt modeme mi bağlaniyim diye soruyor..

Kusura bakmayın. Yanlış anlamışım.
VIN mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…