Fatih Güzeldere
Hectopat
Daha fazla
Yakın zamanda bir sistem topladım ancak sıcaklık 80 dereceye kadar çıkıyor. Ve oyunları 30 saniye oynadıktan sonra bilgisayar kendini kapatıyor. Sistem şöyledir :
AMD FX X8 8350 4 Ghz İşlemci
Asus M5A97 LE R2.0 Anakart
Sapphıre r9 dual-x 3 gb 384 bit Ekran kartı
8 GB 1600 mhz Ram
Dark raiden 750 watt kasa
Soğutucu bakır ısı borulu gayet iyi fanı iyi dönüyor modelini bilmiyorum ama gayet saglam gözüküyor termal macun da sürülü. Normalde bu tür bi sistemde gta 4 ultrada rahat oynamam gerekiyor ancak zannederim ısınmadan dolayı oyun grafik ayarlarını low ve medium olarak sabitlemiş çözünürlük felan çok düşük Recep abi yardımcı olursan sevinirim. Soğutucu modeli hyper 212 evo ya benziyor. Bide anakartın üzerinde mavi bir yer var o çok ısınıyor fotoğrafını ekliyorum.
AMD FX X8 8350 4 Ghz İşlemci
Asus M5A97 LE R2.0 Anakart
Sapphıre r9 dual-x 3 gb 384 bit Ekran kartı
8 GB 1600 mhz Ram
Dark raiden 750 watt kasa
Soğutucu bakır ısı borulu gayet iyi fanı iyi dönüyor modelini bilmiyorum ama gayet saglam gözüküyor termal macun da sürülü. Normalde bu tür bi sistemde gta 4 ultrada rahat oynamam gerekiyor ancak zannederim ısınmadan dolayı oyun grafik ayarlarını low ve medium olarak sabitlemiş çözünürlük felan çok düşük Recep abi yardımcı olursan sevinirim. Soğutucu modeli hyper 212 evo ya benziyor. Bide anakartın üzerinde mavi bir yer var o çok ısınıyor fotoğrafını ekliyorum.