Masaüstü Bilgisayar Isınıyor

Fatih Güzeldere

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir sistem topladım ancak sıcaklık 80 dereceye kadar çıkıyor. Ve oyunları 30 saniye oynadıktan sonra bilgisayar kendini kapatıyor. Sistem şöyledir :

AMD FX X8 8350 4 Ghz İşlemci

Asus M5A97 LE R2.0 Anakart

Sapphıre r9 dual-x 3 gb 384 bit Ekran kartı

8 GB 1600 mhz Ram

Dark raiden 750 watt kasa

Soğutucu bakır ısı borulu gayet iyi fanı iyi dönüyor modelini bilmiyorum ama gayet saglam gözüküyor termal macun da sürülü. Normalde bu tür bi sistemde gta 4 ultrada rahat oynamam gerekiyor ancak zannederim ısınmadan dolayı oyun grafik ayarlarını low ve medium olarak sabitlemiş çözünürlük felan çok düşük Recep abi yardımcı olursan sevinirim. Soğutucu modeli hyper 212 evo ya benziyor. Bide anakartın üzerinde mavi bir yer var o çok ısınıyor fotoğrafını ekliyorum.

Dosya Ekleri

• qasdasd.jpg
    qasdasd.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 252
İşlemcinin sıcaklığı 80 dereceyi buluyor ve kapanıyorsa, soğutucunun montajı düzgün yapılamamış veya alt vidalara gevşek kalmış olabilir. Ama Soğutucunun tam marka modelini belirtmelisin.

Valla modelini bilmiyorum telefondan fotoğrafını çekince boyutu yüksek diyor yönü ekran kartına doğru bakıyor büyük ihtimal bu yanlış ama bunun o kadar etkileyecegini sanmıyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı