Masaüstü bilgisayar kargo ile gönderilir mi?

AhmetBaserr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba malum üniversiteler açılıyor, kasamı İstanbul'a götürmek istiyorum. Fakat kargo şirketlerine bu konuda güvenebilir miyim bilmiyorum. Daha önce gönderen veya akıl verebilecek olan birisi var mı?

Merhaba malum üniversiteler açılıyor, kasamı İstanbul'a götürmek istiyorum. Fakat kargo şirketlerine bu konuda güvenebilir miyim bilmiyorum. Daha önce gönderen veya akıl verebilecek olan birisi var mı?

Gönderebilirsiniz ekran kartını ayrı bir kaba koyup gönderin sıkıntı olmaz kırılır diye de yazarsınız ekstra ücret alıyorlar diye biliyorum.

Köpük ile sağlama alınıp, ekran kartı ve sallanıp hasar alacak parçalar sökülüp ayrıca paketlenirse ve kırılacak ya da bilgi alınarak gerekli etiketler üzerine yapıştırılarak karşılanabilir. Tabi kargodan kargoya da değişse de çalışanların insafına kalmış biraz da. En iyi diyebileceğimiz kargo şirketi bile bir şube çalışanı ya da taşıyanların ihmali ya da duyarsızlığından dolayı sorun yaşama ihtimaliniz de var. Tabi günümüzde hazır sistemler en başta dediğim gibi belli parçaları ayrıca kutusundan ve köpükler kaplı olarak bir koliye konularak yollanıyor. Hiç bu şekilde tüm bie sistem siparişi vermedim ama günümüzde bu şekilde hazır sistemleri almak tek tek almaktan daha uyguna geliyor ve bu şekilde bir sürü kargo yollanıyor. Daha az sorun yaşamak için ekstra ücret ile garantili gönderi yapabilirsiniz, gönderdiğiniz kişi de alırken dikkatlice kontrol ederek alırsa daha iyi olur.

Kargo şirketinden köpük ile kaplamalarını isteyin, ve kırılabilir ile işaretleyin. Ayrıca ekran kartını, sıvı soğutmayı ayrı birer pakette gönderin.

Cihaz Harddiskli mi?
Yok hayır ssd var icinde
Kargo şirketinden köpük ile kaplamalarını isteyin, ve kırılabilir ile işaretleyin. Ayrıca ekran kartını, sıvı soğutmayı ayrı birer pakette gönderin.
Evet ekran kartını çıkarttım kasayida geldiğinde ki içinde bulundugu kutuya koydum yanlarında köpükleri var. Sogutucum tower soğutucu çıkartmam gerekir mi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı