Masaüstü bilgisayar mı dizüstü bilgisayar mı alınmalı?

Asil035

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar para sıkıntısı yok ise laptop mu almalıyım masaüstü mü? Laptop ekranı küçük, rahatsız eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar para sıkıntısı yok ise laptop mu almalıyım masaüstü mü? Laptop ekranı küçük, rahatsız eder mi?

Para sıkıntın yoksa al bir ASUS'u ROG laptop hem masaüstü için setup yap moni soğutucu filan eve gelince moniye bağlar soğutucuya takar mousepadden falan bahsetmiyorum kasa gibi kullan istediğindede sök yaninda taşı

Ben kasa + MacBook yaptim. Keyif. Okul icin filan oyuncu laptop alirim filan diyorsan o is yas, 3 saat otobuste cekilmiyor o laptop, hafif MacBook'u atiyorsun cantaya bitti, duruma gore adaptor bile almiyorsun yanina. Eve donunce de aciyorsun kasani, arkana yaslaniyorsun.

Windows'ta masaüstü Laptopta MacBook en iyi tercihler. Oyuncu laptopları masaüstü kadar performans vermiyor. Uzun lafın kısası masaüstü alın derim.

Para sıkıntısı yok dediğin için;
Macbook Air+ PC kasa al kurtul. Gaming laptop senin için zorunluluk değilse işkencedir. Pili dayanmaz, ağırdır, ısınır,fan sesi çıkartır,bakimlari uğraştırır,pahalıdır. Macbook Air ile oyun dışında her işini halledersin oyunu da kasanda oynarsın. Eğer taşınabilir oyun da istiyorum diyorsan da yanlarına bir tane de rog ally x çekersin biter iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı