Masaüstü Bilgisayar Mikrofon Çalışmıyor

Bende windows 7 de olmuştu bu sorun. Uzun süredir kullanamıyorum. Driver booster denen saçma sapan bir sürücü yükleme programı sayesinde. Allah belasını versin. Windows 10 pro geçeceğim yakında :)

Senin sorununun yazılımsal olduğunu sanmıyorum. Kulaklığı farklı bir telefonda veya pc de denermisin?

Bende de telefon kulaklığını pc ye takıyorum ama ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor. Ses ayarlarından mikrofon etkin de değil.
Ve telefon kulaklığını pc'nin arka kısmından hangi bölüme yerleştireceğiz? Ben orta ya takıyorum olmuyor. Mikrofon girişine takıyorum olmuyor.

Bende de telefon kulaklığını pc ye takıyorum ama ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor. Ses ayarlarından mikrofon etkin de değil.
Telefon kulaklıklarında jaka bakarsan 3 çizgi görürsün. İkisi hoparlör sağ ve sol kanal. Birisi Mikrofon. Bilgisayarlarda Mikrofon ve kulaklık ayrı takıldığı için. Ayırıcı alman lazım. Telefon kulaklığını pc de kullanmak istiyorsan.

Telefon kulaklıklarında jaka bakarsan 3 çizgi görürsün. İkisi hoparlör sağ ve sol kanal. Birisi Mikrofon. Bilgisayarlarda Mikrofon ve kulaklık ayrı takıldığı için. Ayırıcı alman lazım. Telefon kulaklığını pc de kullanmak istiyorsan.
Screenshot_2019-07-07_231811.jpg
Screenshot_2019-07-07_231815.jpg

Üsttekinden mi almak lazım alttakinden mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı