Masaüstü bilgisayar nasıl hızlanır?

nazo58

Hectopat
Evet arkadaşlar 8 yıllık PC'm var birkaç hafta öncesine kadar kasma falan yoktu 8 yıldır termal macunu yenilemedim LoL'de GPU ısısı 110 derece oluyor. Daha bugün 75 dereceydi ısı 75 80 FPS alııyordum PC kapandı sonra tekrar 110 derece ısıya ulaştı. Fan eskisi gibi hızlı dönmüyor FPS 50 gözüküyor ama kasıyor, ısıdan olmalı neler yapmalıyım? Ha bir de AMD Catalyst Control Center'de LoL ayarlarını atabilir misiniz? sistem gereksinimlerim:4gb ram ddr3 amd radeon hd 6350 intel pentium e6500 2.94 ghz

Son düzenleme:

Mümkünse ilk önce kasadaki tüm parçaları süpürge veya hava kompresörü ile temizle. Sonra fan değiştirip termal macun sür. İmkanın varsa RAM yükseltebilirsin.

Teşekkürler anakarta uyumlu rami nereden bulabilirim anakartım pegatron ipx41-d3

Teşekkürler anakarta uyumlu RAM'i nereden bulabilirim anakartım Pegatron IPX41-D3

Anakartının tam modelini söyle ben sana bulayım. Ama düşük de olsa RAM'lerin uyuşmama ihtimali var. Bu riski almadan zaten RAM yükseltemezsin.
Teşekkürler anakarta uyumlu RAM'i nereden bulabilirim anakartım Pegatron IPX41-D3

RAM modelini söyle ben sana bulayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…