Masaüstü bilgisayar nasıl yatarak kulanılır?

Emrebi

Picopat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
85
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sırt ve omurga hastalığımdan dolayı masaüstü bilgisayarın karşısında 10 dakika oturunca felç geçirecek gibi oluyorum. Bilgisayarı yatar vaziyette kullanmam lazım bunun için bildiğiniz "bed desk" tarzı ürünler var mı?

Ya da T masa şeklinde bir mobilyaya montajlayabileceğim dört yöne oynar bir monitör askı aparatı biliyor musunuz?

Laptop al demeyin lütfen. İmkanım yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tam durumunuzu bilmiyorum ama evinizde TV vs varsa bilgisayarınızı bağlayabilirsiniz. Bed desk ürünleri kasalı için çok uygun olacağını zannetmiyorum. Oyun vs çok oynuyorsanız kablosuz gamepad ile tadından yenmez.
 
Öncelikle geçmiş olsun. Monitöru duvara sabitleyin sonra yatağı arkaya koyun yatın rahatca kablosuz klavye kablosuz mouse alın bir de yatağa koyun klavye fareyi gayet rahatca oynayabilir internette gezebilirsiniz.
 
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Masayı yatağınızın yanına alma şansınız varsa böyle bir ürün ile monitörü önünüze doğru çekebilirsiniz. Masayı alamam derseniz duvara sabitlenebilen tipte olanları da var. Böyle bir ürünle de klavye mouse kullanabilirsiniz. Bu ikisinin de farklı tipte ve özellikle farklı fiyatlarda alternatifleri mevcut. Nasıl kullanacağınız konusunu kafanızda netleştirin, ona göre daha doğru örnekler/öneriler verebiliriz.
 
Söylediğiniz sorun icin son derece basit bir yöntem var oda uzaktan kontrol eğer bir laptopunuz varsa ona uzaktan kontrol yazılımı yükleyip gerekli ayarlamaları yapıp bilgisayrı laptoptan kullanabilirsiniz laptopu her yerde kullanabildiğiniz icin bu yöntemle sorunu cözebileceğinizi düşünyorum.
 

Geri
Yukarı