Masaüstü bilgisayar şu zamanda alınır mı?

Virüs'ün bitmesini beklemek gibi bir durum saçmalık. Hiçbir zaman aşısının bulunamaması gibi bir durum var. Dolar gün geçtikçe artıyor. Bugünkü ani düşüşe aldanmayın. 2021'de Doların 10-11 Lira olması kaçınılmaz. Ne alınacaksa hemen alınmalı.

Kara cuma indirimlerinden herhalde bir ben faydalanamadım.

Bilmiyorum valla kafam baya karışık. Eğer alırsam doların düşmesi halinde ben zararda olurum. Eğer almazsam ve dolar artarsa yine zararda olurum. Bana da dolar daha da artacak gibi geliyor ama bazı arkadaşlarım beklememi söylüyorlar. Kararsız kaldım.

Ben olsam beklerdim zaten 7,81. normalde de almazdım. Çok sert bir düşüş yaşayacak gibi duruyor. Bence beklemelisin.

İnşallah dediğin gibi düşer. Ben de fırsat kovalamaya çalışıyorum.

Bu son zamanlarda ( 2-3 gün ) çok önemli olaylar yaşandı biliyorsun. Ekonomide daha farklı politikalar izlenecek. Bence beklemelisin de, direkt artabilirde. İyi düşünmelisin.

Dolar 8 altına düştü 1 TL kadar indi sayılır daha inermi bilmem ama korona bitince seri üretim hızı artar bu müjdeli haber için falan olacaktır yani beklemek en mantıklısı benim görüşüm.

Bekle dediğim güne lanet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…