Masaüstü bilgisayar şu zamanda alınır mı?

Virüs'ün bitmesini beklemek gibi bir durum saçmalık. Hiçbir zaman aşısının bulunamaması gibi bir durum var. Dolar gün geçtikçe artıyor. Bugünkü ani düşüşe aldanmayın. 2021'de Doların 10-11 Lira olması kaçınılmaz. Ne alınacaksa hemen alınmalı.

Yarıyıl tatilini zamanını beklemeyi düşünüyordum öyle mi yapayım? Yoksa kara cumada falan alınır mı?

Baktığımda 400-500 TL'ye kasalar vardı. Zamanında 50 Euro almıştım o duruyor onunla almayı düşünüyordum.

Kara cuma indirimlerinden herhalde bir ben faydalanamadım.

Virüs'ün bitmesini beklemek gibi bir durum saçmalık. Hiçbir zaman aşısının bulunamaması gibi bir durum var. Dolar gün geçtikçe artıyor. Bugünkü ani düşüşe aldanmayın. 2021'de Doların 10-11 Lira olması kaçınılmaz. Ne alınacaksa hemen alınmalı.
Bilmiyorum valla kafam baya karışık. Eğer alırsam doların düşmesi halinde ben zararda olurum. Eğer almazsam ve dolar artarsa yine zararda olurum. Bana da dolar daha da artacak gibi geliyor ama bazı arkadaşlarım beklememi söylüyorlar. Kararsız kaldım.

Evdeki PC çok eski YouTube'a bile doğru düzgün giremiyorum açıkçası. Aslında kafamda 500-600 TL'ye idareten bir PC almak vardı ama birkaç ay beklemek daha mantıklı gözüküyor.

Ben de işte emin olamadım. Biraz daha beklesem mi yoksa dolar yine fırlar mı diye.

Umarım dediğin gibi olur.

Ben olsam beklerdim zaten 7,81. normalde de almazdım. Çok sert bir düşüş yaşayacak gibi duruyor. Bence beklemelisin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı