Biraz mantıksız bir sistem olmuş. İşlemcide APU var ve bu daha pahalı yapıyor onu. Ayrıca o ekran kartı o bütçeye gitmez. GT 1030 dan daha iyi o APU.Merhabalar.
Ben yaklaşık 9 senedir laptop kullanıyorum ve artık masaüstüne geçme kararı aldım.
Kelimenin tam anlamıyla masaüstü hakkında hiçbir fikrim yok.
Bu kendim oluşturduğum sistemi satın alsam bir de 2. el monitör alsam direkt bilgisayar açılır mı? Wi-Fi-ye bağlanıp oyunumu oynayabilir miyim? Yoksa eklemem gereken birkaç parça daha var mı? Bilen varsa yazabilirse çok mutlu olurum.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Merhabalar.
Ben yaklaşık 9 senedir laptop kullanıyorum ve artık masaüstüne geçme kararı aldım.
Kelimenin tam anlamıyla masaüstü hakkında hiçbir fikrim yok.
Bu kendim oluşturduğum sistemi satın alsam bir de 2. el monitör alsam direkt bilgisayar açılır mı? Wi-Fi-ye bağlanıp oyunumu oynayabilir miyim? Yoksa eklemem gereken birkaç parça daha var mı? Bilen varsa yazabilirse çok mutlu olurum.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Teşekkür ederim valla tamamen yabancıyım bu işlereBiraz mantıksız bir sistem olmuş. İşlemcide APU var ve bu daha pahalı yapıyor onu. Ayrıca o ekran kartı o bütçeye gitmez. GT 1030 dan daha iyi o APU.8K civarına bir hazır sistem atayım, toplamanın bir anlamı yok artık. Sistem: Leo 3T10-1650 - Game Garaj Kişiselleştirme yerinden bunun RAM ini GSkill Black 2 tane 8 GB yaparsanız çok daha iyi olur. 8558 TL gibi bir fiyata denk gelmesi lazım.
heh teşekkür ederim bide güç kaynağı filan alınıyor muModem kasanın yakınındaysa kablo ile takman gerekir interneti uzak kablo çekemeyeceğin mesafe ise iyi bir router ya da Wi-Fi kartı gerekir.
bütçe?
teşekkür ederim^^Elbette açılır, sisteminiz görünüşe göre hazır olarak toplanmış ve FreeDOS, yani işletim sistemi olmadan gelecek muhtemelen. USB belleğe ISO dosyasını yazdırıp temiz kurulum yaparsanız sisteminizi açarsınız. Wi-Fi'ye bağlanmanız için ayrı bir aparat almanız gerekecek. Bildiğim kadarıyla B450M-A Pro Max anakartta gömülü Wi-Fi yok. Henüz model önerebilecek kadar kapsamlı bilgiye sahip değilim ancak USB Wi-Fi adaptörlerine göz atabilirsiniz.
Kasa 1000 TL'nin üstünde olunca PSU dahil sanmıştım, değilmiş. Bilgisayarlar PSU'suz çalışamaz, PSU için ayırdığınız bütçe tam olarak nedir? Önerelim size.bide güç kaynağı filan alınıyor mu
Psu nedir gerçekten bilmiyorumKasa 1000 TL'nin üstünde olunca PSU dahil sanmıştım, değilmiş. Bilgisayarlar PSU'suz çalışamaz, PSU için ayırdığınız bütçe tam olarak nedir? Önerelim size.
PSU'nun türkçe karşılığı güç kaynağı. Güç kaynağı, sistem parçalarına ihtiyaç duyduğu gücü sağlar. Örneğin, şehir elektriği ile bilgisayar parçalarınızı çalıştıramazsınız, bir güç kaynağına ihtiyaç duyarsınız, güç kaynağı şehir elektriğini bilgisayar parçalarınızın çalışacağı elektriğe uygun olarak kendi içindeki elektronik devre elemanları vasıtasıyla dönüştürür. Kısacası gerekli ve önemli bir bileşendir, fiyattan kısılmaması gerekir. Bu arada topladığınız sistemi mi alacaksınız? Son kararınız mı? Bence @tolgatoksoy14 'ün önerdiği sistemi alın. Ama illa ki topladığım sistemi alacağım diyorsanız Aerocool VX Plus 400W öneririm. Ama topladığınız sistem çok tutarsız hocam. Ekran kartı olan sisteme APU İşlemci koymuşsunuz, birinci hata burada. İkinci hata ise Single RAM, yani tek RAM bellek kullanacaksınız. 1 tane 16 GB RAM bellek yerine 2 tane 8 GB RAM bellek kullanırsanız daha fazla verim alırsınız sisteminizden, yine de karar sizin. Aklıma gelen uyumsuzluklar bunlar, sadece topladığınız sisteme göz gezdirdim.Psu nedir gerçekten bilmiyorumve net bir bütçe yok sistemi çalıştıracak fiyat performans bir şey kâfi
Yok ben biraz bakıcam hocam piyasadan çok teşekkür ederim bu arada.PSU'nun türkçe karşılığı güç kaynağı. Güç kaynağı, sistem parçalarına ihtiyaç duyduğu gücü sağlar. Örneğin, şehir elektriği ile bilgisayar parçalarınızı çalıştıramazsınız, bir güç kaynağına ihtiyaç duyarsınız, güç kaynağı şehir elektriğini bilgisayar parçalarınızın çalışacağı elektriğe uygun olarak kendi içindeki elektronik devre elemanları vasıtasıyla dönüştürür. Kısacası gerekli ve önemli bir bileşendir, fiyattan kısılmaması gerekir. Bu arada topladığınız sistemi mi alacaksınız? Son kararınız mı? Bence @tolgatoksoy14 'ün önerdiği sistemi alın. Ama illa ki topladığım sistemi alacağım diyorsanız Aerocool VX Plus 400W öneririm. Ama topladığınız sistem çok tutarsız hocam. Ekran kartı olan sisteme APU İşlemci koymuşsunuz, birinci hata burada. İkinci hata ise Single RAM, yani tek RAM bellek kullanacaksınız. 1 tane 16 GB RAM bellek yerine 2 tane 8 GB RAM bellek kullanırsanız daha fazla verim alırsınız sisteminizden, yine de karar sizin. Aklıma gelen uyumsuzluklar bunlar, sadece topladığınız sisteme göz gezdirdim.
Rica ederim hocamYok ben biraz bakıcam hocam piyasadan çok teşekkür ederim bu arada.