Masaüstü bilgisayar vs konsol

Performans olayını çok önemsiyorsanız konsol derim. Ben şahsen bundan yıllar önce çıkan oyunların bile çok iyi PC sistemlerde drop, takılma vb sorunlar olduğunu gördüm.

Sadece oyun diye bir şey yok. Muhakkak başka şeylere ihtiyacınız olur. Ben konsol sevmiyorum. Her türlü bilgisayar tercih ederim. Hem oyun fiyatları konsola göre daha ucuz. Başka küçük artıları da var.
Performans olayını çok önemsiyorsanız konsol derim. Ben şahsen bundan yıllar önce çıkan oyunların bile çok iyi PC sistemlerde drop, takılma vb sorunlar olduğunu gördüm.
Rockstar Games ve birkaç firma daha oyunlarını önce konsola çıkartıp sonra bilgisayara entegre ediyorlar, onda da performans sorunları yaşanabiliyor diye oyunlar konsola yönelik yapılıyor denemez. Çoğu oyun bilgisayarlara yönelik yapılıyor.

Rahat PC 60 FPS oynayacağım oyunu neden 30 FPS oynayayim ki?
Şuanlık 60fps de olsa unutmayınki animeler 8fps bile olabiliyor . Ayrıca filmler ve diziler24fps(hepsi). Bu alıştıktan sonra rahatsızda etmeyecektir sizi, 30fps sabit fps her zaman kötü değildir heleki tvler 50hz olduğu sürece.

Eğer sadece ve sadece oyun oynamak ise amaç ve oyun fiyatlarına bütçe yetiyor ise konsol. Ancak oyun dışı kullanım ve nispeten daha ucuz oyunlar için pc olurdu tercihim.

Ben normalde konsol derdim ama ne yazık ki bende sadece PS3 var. Onun için PC

Ben PC derim çünkü kullanımı kolay ve her oyunu 60 FPS üstü oynayabilecek bir sistemin var ve kontrolcüsüne alışmam eziyet olabiliyor benim için.

Tamamen senin zevkine bağlı. Ben PC tercih ederdim çünkü konsol oyunları aşırı pahalı. PC'de bazı oyunları Epic Games sayesinde bedava alabiliyorsun ve bazı oyunlar bilgisayarda da daha ucuz.

Şu an bu durum tamamen ortadan kalktı ve konsollarda daha ucuz 2 yılda tersine döndü olay tabii Epic Games bedava olayı hala var ama öyle iyi oyunlarda vermiyorlar GTA V diyiceksiniz satışları azaldığında daha güncel tutulması için verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…