Merhaba, masaüstü bilgisayarımda klavyeyle eFootball 2023 oynuyorum ama kablosuz kol takabilir miyim? Birkaç ay içinde 2024 çıkacak o yüzden şimdiden alayım diyorum.
Bluetooth yoktur masaüstü bilgisayar olduğu için. Yani bir kablosuz kol almam gerek birde USB dongle (Bluetooth bağlantısı için).
Peki ps3 kolu veya ps4 kolu fark eder mi?
Bütçem değişken ucuz yollu bir şey almak istiyorum. Ortalama fiyatları da bilmediğim için belli bir limit koyamıyorum.
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.169,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda klavyeyle eFootball 2023 oynuyorum ama kablosuz kol takabilir miyim? Birkaç ay içinde 2024 çıkacak o yüzden şimdiden alayım diyorum.
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 318,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!