Çözüldü Masaüstü bilgisayara kablosuz kol takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bluetooth yoktur masaüstü bilgisayar olduğu için. Yani bir kablosuz kol almam gerek birde USB dongle (Bluetooth bağlantısı için).
Peki ps3 kolu veya ps4 kolu fark eder mi?

Bütçem değişken ucuz yollu bir şey almak istiyorum. Ortalama fiyatları da bilmediğim için belli bir limit koyamıyorum.
Hocam ikinci el temiz, Xbox Series kolu alabilirsiniz. Temiz 800TL civarında bulunuyor. Bir daha kol almanıza gerek kalmaz, sağlam bir koldur.

Ben sorunuzu cevapladım, masaüstü bilgisayara kablosuz kol takılıyor.
Bluetooth yoktur masaüstü bilgisayar olduğu için. Yani bir kablosuz kol almam gerek birde USB dongle (Bluetooth bağlantısı için).

Bütçe verirseniz kolda önerebiliriz.
Bütçem değişken ucuz yollu bir şey almak istiyorum. Ortalama fiyatları da bilmediğim için belli bir limit koyamıyorum.

Hocam ikinci el temiz, Xbox Series kolu alabilirsiniz. Temiz 800TL civarında bulunuyor. Bir daha kol almanıza gerek kalmaz, sağlam bir koldur.

Ben sorunuzu cevapladım, masaüstü bilgisayara kablosuz kol takılıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı